Menu

Pariurile de tip acumulator au marja mai mare

Pariubet_Default_image

Pariul acumulator atrage mai multe promotii de case de pariuri decat orice alt tip de pariu, intrebati-va de ce? De indata ce plasati un acumulator, efectiv veti adauga marja de case de pariuri. Acesta este motivul pentru care isi pot permite sa ofere asigurare pentru acumulatori, pariuri gratuite sau bonusuri pentru acumulatori.

Sa ne uitam la cel mai de baza exemplu, un pariu dublu Alegeti un meci de tenis intre jucatorii A vs B si B vs C si sa spunem acum ca toate cele patru selectii au sanse egale de a castiga meciurile respective. Exista patru rezultate posibile, castig A si C, castig A si D, castig B si C sau B si D castig. Fiecare dintre aceste patru rezultate are 25% sanse de intamplare si 75% sanse de a nu.

Fara nicio marja Daca ar trebui sa pariati un pariu de 100 RON pe oricare dintre aceste rezultate, puteti castiga 400 RON. Casele de pariuri nu va vor oferi nici macar o sansa echitabila, asa ca sa spunem ca fiecare rezultat este 10/11 (1.91) pentru a castiga. Aceasta inseamna ca fiecare selectie are propria marja de ((1 / 1,91) + (1 / 1,91) x 100 = 104.7) 100-104,7 = 4,7%.

Combinand aceste selectii intr-un dublu, oferim bookie dubla marjei, 4,7 + 4,7 = 9,4%. Acesta este un motiv pentru care asigurarea ACCA incepe doar cu mai mult de 5 selectii si de ce bonusurile de acumulatori sunt egalizate, crescand pe masura ce numarul selectiilor creste.

Desigur, acest lucru se aplica si pariurilor cu acoperire completa, precum Lucky 15 si Yankees, deoarece acestea sunt doar ambalate mai multe acumulatoare individuale. Acesta este si motivul pentru care gasiti atat de multe oferte pentru aceste tipuri de pariu.

Acumulatoarele sunt foarte distractive si dau profituri bune atunci cand castigi, dar, in general, sunt pariuri cu valoare slaba si cu cat mai multe selectii ai, cu atat ai mai multa marja. Din nou, asta nu inseamna ca nu ar trebui sa le plasati, dar poate ar trebui sa plasati doar acumulatori mici si multipli din acest motiv.

Știri relevante