Menu

Pariurile de tip lay sunt cele mai profitabile

Acest lucru este la fel ca si cand a paria intr-o carte sportiva cu cote fixe, pariati pe ceva care sa se intample, cu exceptia faptului ca exista de multe ori mai multe preturi disponibile. Sansele pe care vi le ofera este un pret oferit de o alta persoana care a pariat. Sa zicem ca vrei sa pariezi pe Manchester United impotriva Arsenalului si vrei sa-l sprijini pe Man U sa castige. Veti vedea pietele obisnuite de castig / remiz / castig, dar puteti vedea, de asemenea, intreaga piata care va arata si alte cote oferite pentru acelasi rezultat. Suma sub cote reprezinta marimea pietei si aceasta este suma maxima pe care o puteti juca la acel pret, aceasta poate fi denumita si „lichiditatea” pietei. Preturile cu cote mai bune tind sa aiba lichiditati mai mici.

Atunci cand acceptati un schimb, platiti comisioane doar in ceea ce castigati, daca pariul dvs. pierde, nu trebuie sa platiti mai mult decat aveti miza. Comisionul maxim este de obicei de 5%, dar puteti obtine acest nivel cat mai mic de 1% cu unii operatori sau prin tranzactii de loialitate.

Castigurile sunt platite imediat in contul dvs. de pariuri, la fel ca in cazul unei carti cu cote fixe. Valoarea maxima a pariurilor este restrictionata pur si simplu de dimensiunea pietei, desi pariurile minime tind sa fie putin mai mari decat la o cota fixa ​​la 1 GBP, aceasta se intampla pur si simplu pentru ca pariurile mai mici nu sunt utile pentru operator din cauza ratelor scazute de comision

Daca pariati, devii propriul micro-bookie. Aici, efectiv, pariul pe un rezultat nu va aparea, astfel incat sa oferiti un pret cote altcuiva care crede ca va aparea. Puteti alege sa sari pe bandwagon si sa oferi aceleasi cote ca si ceilalti sau sa fii neconventional si sa faci o oferta pe piata.

Cand faceti o oferta catre piata, propuneti un pret cotat si o raspundere maxima (acesta este maximul pe care sunteti pregatit sa-i permiteti altora sa parieze pe pariul dvs.), permiteti sa spunem 100 GBP la 2/1. Aceasta inseamna ca veti face pariuri de pana la 100 de lire sterline la acest pret. Cu unele schimburi, puteti seta acest lucru si prin plata mai degraba decat prin raspundere, adica suma pe care doriti sa o castigati. In orice caz, daca castigati, veti pastra orice a fost mizat pe linia dvs. minus comisionul pentru casa de pariuri (mai mic sau egal cu 5% in functie de schimbul dvs. si de orice oferte de loialitate). Daca pierdeti, pierdeti orice s-au angajat in responsabilitatea maxima.

Știri relevante