Menu

Pariurile de tip lucky expicate

Pariurile de tip lucky expicate

Pariul de acoperire completa explicat Ideea din spatele pariurilor complete este simpla, este un pariu de pachet care acopera toate optiunile de pariere multiple posibile dintr-un anumit numar de selectii, cel mai popular exemplu fiind Lucky 15.

Sa luam un exemplu in care dorim sa pariem pe 3 selectii cu Liverpool, Manchester City si Arsenal pentru a castiga intr-un weekend in liga premiera. Puteti plasa un singur pariu acumulator, dar daca o selectie va permite sa pierdeti, atunci pierdeti indiferent de celelalte rezultate. In acest caz, puteti decide sa plasati doua tipuri de pariu de acoperire completa.

O optiune disponibila ar fi o Trixie, aceasta ofera un set de pariuri multiple de o singura linie rulate intr-un singur pachet, constand din 4 pariuri separate pe cele trei selectii ale tale, 1 triplu si 3 duble. Cu un trixie ai nevoie doar de doua selectii pentru a castiga si pentru a obtine o intoarcere. Un brevet este exact acelasi ca Trixie, dar include toate pariurile suplimentare, 7 pariuri in total acum, dar ai nevoie de o singura selectie pentru a castiga pentru a obtine o intoarcere.

Pariurile cu acoperire completa sunt pariuri pe pachet, acest lucru va ofera mai multe optiuni pentru a castiga, dar va creste evident numarul de linii individuale pe care trebuie sa pariati. Acest tip de pariu obisnuia sa fie rezerva de curse pentru cai si caini, dar acum este utilizat pe scara larga intr-o serie de sporturi, inclusiv fotbal. In general, daca puteti plasa un pariu acumulator standard, ar trebui sa puteti plasa si un pariu acoperit complet.

Daca aveti o serie de selectii cu cote mari, poate fi o idee buna sa folositi pariurile complete de acoperire, deoarece acest lucru va atenueaza riscul daca pierdeti una sau cateva selectii. Un exemplu standard ar fi plasarea unui pariu Lucky 15 pe 4 castigatori separati la o intalnire de cai.

Lucky 15, inventat de Fred Done de la Betfred, este format din 15 pariuri, 4 simplu, 6 duble, 4 tripluri si un acumulator de 4 ori. In acest scenariu, daca trei dintre caii tai vin si unul pierde, vei fi platit pe 7 dintre pariurile tale, 3 single, 3 duble si un treble.

Rar merita sa plasati un pariu de acoperire complet daca toate selectiile dvs. au cote sau cote mici, intrucat profiturile vor fi scazute in raport cu miza. Va rugam sa retineti, desi veti obtine un randament daca doar una sau doua dintre selectiile dvs. castiga intr-un pariu de acoperire complet, acest lucru nu inseamna ca randamentele vor acoperi miza.

Știri relevante