Menu

Pariurile de tip Yankee explicate

Evident, un Yankee standard are deja patru selectii si astfel un Yankee permed poate fi folosit doar cu cinci selectii sau mai multe. Cu 5 alegeri, un Yankee permed ar acoperi fiecare combinatie posibila de patru selectii posibile. Aceasta ar consta din cinci Yankees individuali (ABDC, ABCE, ABDE, ACDE, BCDE) si 55 de unitati in total.

Un Yankee permed cu sase selectii ar necesita acum nu mai putin de 15 Yankee separate, rezultand in total 165 de pariuri. Din nou, la fel ca si in cazul brevetului permed, teoretic puteti avea yanke-uri permede cu 7+ alegeri, dar in practica tipul de pariu nu este oferit datorita complexitatii, duplicarii si numarului mare de pariuri necesare.

Nu este foarte frecvent oferit, dar cu siguranta posibil. Un permed Lucky 15 este cam acelasi cu un Yankee permed, cu exceptia cazului in care acum includeti si single-uri, precum si toate dublurile si tribilele. Motivul pentru care acest pariu nu este foarte popular, cu toate acestea se datoreaza duplicarii crescute a pariurilor unice pe deasupra duplicatelor de pariu existente.

Cu cinci selectii, un Lucky 15 permed ar fi patru Lucky 15’s individuale, din 15 pariuri fiecare, oferind un numar total de pariuri de 60. Aceasta ar include 5 single-uri duplicate, 3 duplicate ale fiecarei duble si 2 duplicate ale fiecarui tip. Acest lucru se agraveaza doar pe masura ce adaugati in mai multe selectii si din acest motiv pariul este rar utilizat sau oferit.

Pentru cei mai renumiti case de pariuri si pentru toate rezervarile noastre recomandate de pe acest site, majoritatea pariurilor complete de acoperire sunt disponibile direct pe betslip. In exemplul de captura de mai jos puteti vedea diversele optiuni de pariere disponibile cu patru selectii de fotbal. Prezentarea va va indica, de obicei, potentialele rentabilitati dintr-o miza unitara data. Amintiti-va ca miza unitatii este inmultita cu numarul de pariuri, in cazul unui Lucky 15, un pachet de 1 GBP va fi total de 15 GBP.

Desigur, daca tipul de pariu nu este oferit, puteti construi intotdeauna singur. Pariurile cu acoperire completa sunt pur si simplu etichete pentru mai multe combinatii preambalate. Daca doriti sa plasati un brevet, de exemplu, dar functia nu este oferita, atunci puteti efectua sapte pariuri individuale pentru alcatui singur,

Pentru a face propriul brevet cu trei selectii A, B si C, ar trebui sa plasati trei pariuri individuale separate pe fiecare, o dubla pe AB si BC si o treaba pe toate cele trei. Desigur, acest lucru poate deveni frustrant, chiar practic, daca doriti sa plasati spuneti Lucky 63 manual pe 6 selectii, motiv pentru care ajuta sa gasiti rezervarile potrivite pentru a plasa aceste tipuri de pariu.

Știri relevante