Menu

Pariurile directe pe rezultatele non-sportive

As spune ca peste 90% din pariurile inedite sunt pariuri directe pe rezultatul unui eveniment inainte de inceperea acestuia. Acest tip de pariu va fi acoperit de aproape fiecare casa de pariuri, astfel incat aceasta este o piata extrem de competitiva. Pe masura ce stim cu cat este mai multa competitie, cu atat valoarea este mai buna.

Pentru ceva ca rezultatul unei alegeri din Romania sau SUA sau castigatorul unui Oscar, veti putea face cumparaturi si gasiti cel mai bun pret. Nu uitati sa cautati oferte, cele mai multe promotii inedite sunt destinate liniilor de pariuri directe. Daca pariati pe rezultatul unei emisiuni TV, de exemplu, asigurati-va ca vizitati Betfred, in special, care sunt faimosi pentru oferte inapoi.
Castigare, loc si fiecare mod de pariere

Pariurile pe castig si pe loc sunt foarte aplicabile pariurilor speciale. Multe competitii TV, de exemplu, sunt in format knock-out. Ganditi-va la Bake Off, Love Island sau Big Brother, iar acest lucru inseamna ca multe rezervari vor oferi un numar de locuri castigatorilor drepti.

Pretul fiecaruia este raportat la pretul castigului, astfel incat aceste pariuri ofera si o valoare decenta. Nu uitati sa verificati numarul locurilor oferite si sansele unui loc atunci cand cautati cele mai bune pariuri.
Noutati si pariuri sportive speciale

Majoritatea pariurilor sportive alternative care nu se incadreaza in categorii traditionale si pot varia enorm. Cateva exemple obisnuite includ pariuri pe premii legate de sport, cum ar fi personalitatea sportiva BBC, castigatorul Ballon d’Or, etc. In functie de rezervare, veti gasi si alte piete legate de sport. De exemplu, Betfair sau Betanopare sa aiba o obsesie cu David Beckham si iti va oferi cote despre totul, de la numele primului sau mare copil pana la urmatoarea persoana care sa-l sponsorizeze.

Alte speciale sportive includ lucruri precum cine va gazdui urmatoarele turnee importante, cine va fi urmatorul club care se va muta pe un stadion nou, cine va castiga zvonul regal WWE etc.

Aveti grija cu acesti pariuri daca acestea nu sunt oferite pe scara larga, atunci valoarea poate fi destul de mica.
Special TV

Majoritatea pariurilor la emisiuni de televiziune se bazeaza in jurul competitiilor knockout, cum ar fi spectacole de gatit, I’m a celebritate etc., dar este, de asemenea, obisnuit sa pariezi pe evenimente care se vor intampla in alte emisiuni, cum ar fi un personaj care va fi ucis intr-o telenovela.

In timp ce majoritatea liniilor se concentreaza in jurul castigatorului direct, exista un numar aproape infinit de piete posibile, de la genul castigatorului, antrenorului sau judecatorului castigator, punctele cele mai inalte, punctele cele mai mici, urmatorul evacuare, il numiti. De asemenea, este obisnuit sa pariezi pe lucruri precum cine va fi urmatoarea gazda de chat-uri populare sau cat va dura o ancora in rol

Știri relevante