Menu

Pariurile hipice si ele au avut trucaje

Pariurile hipice si ele au avut trucaje

Omul din spatele schemei a fost Gomer Charles si a avut un grup de co-conspiratori in toata tara, unde ar face pariuri mari pe Francasal. Pe atunci nu existau telefoane mobile, deci rezervarile erau comunicate cu tonalitatea pe parcurs prin telefon. Problema pe care au avut-o conspiratorii a fost aceea ca o serie de pariuri mari vor vedea cota pe Francasal sa scada, limitand astfel castigul de profit pe care ar putea sa-l aduca. Pentru a evita acest lucru, au primit pe cineva sa taie linia telefonica pe piesa. Acest lucru a oprit rezervarile off-course sa poata comunica cu cele de pe cursa, ceea ce a dus la ca sansele sa ramana destul de mari.

Mos Amaro, alergand ca si colegul sau francez si caii similari Francasal, a castigat placa de vanzare a obstacolului cu usurinta si la cota de 10/1. Faptul ca diversele rezervari nu au putut comunica intre ele le-a facut banuitoare si au refuzat sa plateasca pariurile. In cele din urma, inselaciunea a fost descoperita si atat Gomer Charles, cat si colegii sai conspiratori au primit sentinte de inchisoare. Ani mai tarziu, doi talhari au incercat sa-l jefuiasca pe Charles in casa lui si l-au impuscat mortal.

Daca nu se stie daca barbatii din spatele scandalului Gay Future din 1974 stiau despre Gomer Charles si despre incercarile gastii sale de a castiga mari douazeci si unu de ani inainte, dar se pare ca atunci cand considerati ca au incercat sa scoata o versiune mult mai conjugata a o schema similara De asemenea, a lor a implicat o pereche de cai care aratau la fel de mult, desi cei doi cai aveau niveluri de abilitate extrem de diferite. Gay Future a fost un cal incredibil de talentat, care a fost antrenat cu scopul specific de a castiga o cursa la Cartmel Racecourse din districtul Lake. Acesta a fost pastrat intr-o cutie de cai aproape de curs in ziua cursei, in timp ce calul de aspect similar, dar mult mai putin talentat, a fost urmarit de casele de pariuri si i s-a oferit mici sanse de succes.

In ziua cursei, cei doi cai au fost schimbati, ceea ce inseamna ca talentatul Viitor gay ar putea alerga in cursa pentru care a petrecut luni pregatindu-se. In loc sa puna pariuri pe Viitorul Gay si, prin urmare, atragand suspiciuni si scazand sansele, gasca din spatele inselatoriei, condusa de un barbat numit Tony Murphy, a plasat pariuri pe trei cai, antrenati de Tony Collins.

Știri relevante