Menu

Pariurile in sistem acumulator cu cote mici

Aceasta strategie consta in impartirea fondului de pariuri in 4 parti. Se ia una din aceste parti si cu banii care sunt in acesata parte, incepeti sa pariati intr-un system accumulator de 3 meciuri care au cote in jur de 1,30, dar cota totala sa nu fie mai mare de 2,00. Apoi, puneti 20%din banii pe care ii aveti in cont si astfel creati 5 pariuri ce au cote in jur de 2,00.

Din ce s-a observant pana acum, se castiga cel putin 3 din cele 5 pariuri, asa ca sunteti mereu pe profit.

In cazul in care nu functioneaza, si va pierdeti toti bani, impartiti cele 3 parti care v-au mai ramas in alte 4 parti si incepeti sa pariati 20% din acestea pana cand veti obtine din nou un profit.

Ce este cel mai important este ca niciodata sa nu jucati in duble si de cele mai multe ori sa pariati pe echipele care joaca pe teren propriu.

Daca urmati aceste reguli simple, cu siguranta veti avea un profit.

Strategia managementului banilor prin strategia mizelor crecute in etape

Pentru inceput, alegeti 3 meciuri ce au cote de la 1,30 la 1,60 ( nu mai mare ) si combinatile intre ele intr-un system accumulator, folosind sistemul celor 3 pasi si apoi faceti invers, adica mergeti cu un pas inapoi. Dupa fiecare pas facut, trebuie sa cresteti miza pariului cu 25%.

Daca pierdeti un partiu, veti avea in continuare profit. Daca pierdeti 2 pariuri, nu veti avea un profit.

Managementul banilor prin strategia pierderii doar a primelor 2 pariuri

Aceasta strategie este simpla. Puneti un pariu cu cote egale sau mai mari, putand sa fie un pariu single sau unul dublu, lucrul important fiind ca, cotele sa fie 2,00 sau mai mari.

Apoi, incepeti cu un pariu de 100 de lire.

Daca pariul va fi castigator, pariati din nou 100 de lire, la care adaugati si castigurile de la primul pariu. Si veti avea un pariu de 200 de lire.

Daca si acest pariu va fi castigator, veti paria doar 300 de lire, iar 100 o veti adauga la depozitul initial. Apoi, daca veti castiga si acest pariu, veti paria doar 400 de lire, iar 200 de lire le veti adauga depozitul initial. Si asa mai departe.

Daca pierdeti, veti incepe sa pariati din nou, tot cu 100 de lire, cu 50 sau cu 10 lire, in functie de ce capital aveti.

Avantajul acestui system este ca pierde doar la primele 2 pariuri, apoi, nu veti mai putea pierde deloc.

Știri relevante