Menu

Pariurile inedite sunt disponibile si in Romania

Pariurile inedite sunt disponibile si in Romania

Pariurile inedite tind sa fie vazute ca un tip de pariu distractiv si mai putin serioase decat pariurile sportive si din acest motiv este adesea evitat de jucatorii profesionisti ramanand urmarirea pariorului mediu. Desigur, unii operatori se imprumuta mai mult la aceste tipuri de pariuri decat altii. De regula, cu atat o carte mai in serios se ia cu atat mai sarace pe pietele speciale pe care le ofera. De exemplu, Paddy Power si Coral sunt excelente, in timp ce BetVictor lasa mult de dorit in acest domeniu.

Exista prea multi bani pe aceasta piata in crestere pentru ca site-urile de pariuri sa ignore complet si acesta este motivul pentru care puteti obtine preturi la cele mai mari evenimente, cum ar fi alegerile generale din Romania, de la toate rezervarile.

Pariurile de noutate sunt uneori denumite pariuri de propunere (propunerea unui eveniment se va intampla sau nu se va intampla), pariuri speciale, pariuri alternative sau pariuri non-sportive (desi puteti avea pariuri inedite pentru sport).

Bookies-urile nu au incredere pe pietele de noutate la fel ca pe pietele sportive, deoarece acest lucru impinge majoritatea comerciantilor (persoanele care stabilesc preturile) din zonele de confort. Se crede ca multe piete speciale sunt mai deschise informatiilor interne decat pietele sportive. Acest lucru se refera partial la faptul ca sporturile profesionale au un cod de conduita pe care concurentii intr-o emisiune TV, de exemplu, nu. Unele piete de divertisment au avut parte de o proportie echitabila de coruptie, cum ar fi scandalul de votare telefonica ITV.

Acest nivel de incredere mai scazut are doua efecte principale. In primul rand, rezervarile tind sa difuzeze atentia atunci cand stabiliti preturile, deci daca puteti gasi piata cu mai multi operatori, merita sa faceti cumparaturi. In al doilea rand, limitele de plata tind sa fie unele dintre cele mai mici pe aceste linii si, in unele cazuri, pot fi limitate la 1000 de lire sterline.

Consultati comparatia noastra de plati in sectiunea de plati pentru limitele caselor de pariuri. Cu siguranta merita verificat in avans, mai ales ca multe linii inedite au cote mari (de ex. 100/1) si doar un pariu de 50 GBP ar putea atinge aceste limite.

Pariurile inedite si speciale nu sunt diferite de majoritatea celorlalte pariuri sportive, tot ceea ce faci este sa prezici un rezultat sau un eveniment care sa se intample si acest lucru inseamna ca majoritatea tipurilor de pariuri simple si multiple pot fi aplicate.

Principala restrictie la pariuri nu este incapacitatea de a plasa tipuri de pariuri, ci faptul ca liniile furnizate sunt mai limitate decat pentru majoritatea pietelor sportive majore. Aici acoperim cele mai comune pariu disponibile pentru pariuri alternative, precum si modul in care obtineti cea mai buna valoare din ele. Pentru mai multe informatii despre diferite pariuri, vedeti sectiunea noastra despre tipurile de pariuri.

Știri relevante