Menu

Pariurile la loto Polonia Multi sunt celebre

Pariurile la loto Polonia Multi sunt celebre

In cazul loteriei poloneze, exista 2 tipuri de extrageri: Polonia Multi 1 si Polonia Multi 2. Aceste 2 loterii sunt identice din punctul de vedere al structurii, ambele fiind loterii de tipul 20/80, cu alte cuvinte, in ambele cazuri se extrag 20 de numere cuprinse intre 1 si 80. Diferenta dintre cele 2 loterii este ca in cazul loteriei Multi 1 au loc extrageri in fiecare zi, de la ora 15, 00, iar cele de la Polonia Multi 2 au loc tot in fiecare zi, dar de la ora 22, 40. La Unele case de pariuri sportive, ambele extrageri au numele de Polonia Multi Multi.

Desi vorbim despre extrageri de 20 de numere, puteti adauga maxim 15-16 numere pe bilet. Spre deosebire de biletele plasate la o agentiei a Loteriei Nationale, la Unele case de pariuri sportive puteti juca orice sistem doriti. Pueti paria pe un singur numar, puteti juca variante simple sau orice fel de sisteme.

La Unele case de pariuri sportive, miza minima este de doar 1 RON, si puteti avea maxinm 16 numere pe bilet. Castigul maxim pe bilet este de 150, 000 RON.

Cea mai folosita varianta de joc la loteria Polonia este cea cu 3 numere, la o miza de 5 RON. Rezultatele extragerilor le puteti gasi pe site-ul Unele case de pariuri sportive, in sectiunea “Rezultate’, unde puteti vedea ce numere au fost extrase. De obicei, dureaza pana la 20-30 minute pana cand rezultatele sunt afisate. In cazul biletelor jucate in agentiile stradale, puteti verifica biletele pe site-ul operatorului. , IN TIMP CE AGENTIILE ON LINE AU O SECTIUNE NUMITA “Istoric”. Dar si in acest caz, biletul va fi afisat castigator/pierzator, abia dupa ce sunt afisate numerele extrase.

Puteti  folosi mai mulyte strategii:

-strategia Martingale-aceasta consta in dublarea mizei daca pariul precedent a fost pierzator

-strategia bazata pe sirul lui Fibonacci-se joaca de regula pe o cota de maxim 2.

-metoda celui mai lenes numar de la panoul Loto-se cauta numarul care nu a mai iesit de cele mai multe extrageri si se joaca in sistemul Martingale sau Fibonacci. Pentru aceasta metoda, trebuie avut in vedere ca este nevoie de un buget consistent, deoarece se poate ajunge la sume foate mari. Plus ca un numar pur si simplu un numar nu iese.

-metoda celor 2 numere-se presupune ca avem 2 numere cu o probabilitate foarte mare de extragere si se combina cu fiecare numar dintr-o anumita perioada.

Știri relevante