Menu

Pariurile lay si lichiditatea pietei de acceptare

Repararea este doar imperecherea cu cineva care pune un pariu la un pret stabilit cu altcineva care doreste sa sprijine un pariu la cotele respective. Atunci cand te intorci sau te inscrii pe un schimb poti alege sa iei cote acolo unde exista deja oferte (oamenii pun pariuri si pariaza la acest pret), daca iei acest pariu pariul tau va fi egalat imediat si abia astepti rezultatul. In mod alternativ, puteti propune un nou pret de cote oferind un pariu. Pariul dvs. se potriveste numai daca altcineva stabileste cotele pe care le cautati (daca este in rezerva) sau respinge cotele pe care le acordati. Pariurile neegalate sunt rambursate fara comision.

O miza partial potrivita apare atunci cand un pariu este egalat, dar nu pentru valoarea totala a mizei. In acest caz, puteti alege sa potriviti o proportie din pariul initial sau sa asteptati ca marimea pietei sa creasca la nivelul mizei.

Atunci cand plasati pariuri de schimb, este deseori un echilibru intre a obtine cel mai bun pret si a va asigura ca pariurile dvs. se potrivesc. Daca va asezati, dar la cote mici, putini oameni vor juca, dar daca sustinerea unei cote mari, piata poate avea o dimensiune mai limitata. Este vorba despre managementul riscurilor, iti vine sa iti doresti sa faci ghicitul ca un punter impotriva altcuiva si asta face parte din distractie.

Lichiditatea unei piete de schimb reprezinta suma de bani disponibila fie pentru miza (daca este garantata), fie pentru raspunderea maxima daca pariati.

Lichiditatea este definita efectiv prin numarul de oferte disponibile la pretul dat. Suma de bani din pariurile potrivite este de obicei afisata deasupra pietei. Evenimente mai mari (de exemplu, jocul principal al ligii principale) vor avea o lichiditate mai mare decat un eveniment mai mic (de exemplu, un joc de snooker).

In cadrul unui eveniment, liniile directe (W / D / W) majore vor avea o lichiditate mai mare decat o piata mai mica (punctaj corect). Bursele mari, cum ar fi Betfair, au lichiditate masiva si, in special, pentru evenimente mai mici, daca doriti sa jucati o bucata de numerar corecta, veti fi mai bine cu Betfair. Cu toate acestea, pentru majoritatea pariurilor obisnuite, ar trebui sa gasiti ca toate schimburile au suficienta lichiditate pentru nevoile medii ale punterilor. Dupa cum spunem intotdeauna la OnlineBetting, ar trebui sa deschideti mai multe conturi, apoi sa alegeti site-ul de pariuri de schimb cu pretul si lichiditatea potrivite pentru evenimentul pe care doriti sa pariati.

Știri relevante