Menu

Pariurile live cu emotii mari la Riverbet

Oferta de pariuri live River bet detine o licenta de la Divizia de aplicare a jocurilor din Romania (ONJN) prin parteneriatul sau cu alte autoritati locale. Aceasta inseamna ca site-ul a fost inspectat de catre NJDGE si este considerat sigur, stabil din punct de vedere financiar si in stare buna.

Pariurile live la Riverbet si-au unit fortele anterioare pentru a oferi jocuri de poker si cazinou online in Romania prin numele River bet. Acum, acestia au extins acel parteneriat pentru a include pariurile sportive sub brandul River bet. Un cont cu oricare dintre site-uri ofera acces la ambele.

River bet a fost lansat cu o varietate de bonusuri si promotii gata sa inceapa din start. Toti noii clienti pot solicita pana la 500 RON in pariuri gratuite, in timp ce clientii existenti pot primi un pariu suplimentar de 5 RON in fiecare saptamana. In plus, manualul de sport ofera cresteri de cote pe cele mai bune in anumite zile ale saptamanii.

Ce inseamna asta este ca primul tau pariu este egalat 100% pentru a-ti oferi un pariu suplimentar gratuit de aceeasi dimensiune. Daca va inscrieti si plasati un pariu de 25 RON, de exemplu, River bet va va oferi un pariu cu taxa in valoare de 25 RON. Daca primul dvs. pariu este de 50 RON sau mai mare, veti primi un pariu gratuit de 50 RON.

Aveti 90 de zile pentru a solicita cat mai multe dintre aceste pariuri gratuite. River bet nu specifica nicio cerinta de pariere pentru acest bonus, asa ca, dupa ce obtineti pariul gratuit, este gratuit sa folositi orice sport. Cu toate acestea, pariurile gratuite pot fi utilizate doar pe pariuri directe si vorbesti si expira la sapte zile dupa ce au fost creditati in contul dvs.

Cealalta conditie importanta de remarcat este aceea ca doar pariurile plasate cu cote de -110 sau mai mari se califica pentru a castiga pariurile gratuite. Aceasta inseamna ca nu iti poti indeplini urmatorul obiectiv de 150 de dolari, plasand un lot de pariuri pe favoritele grele, la cota de -400. Pariurile dvs. trebuie sa plateasca aproximativ bani sau mai bine pentru a beneficia de pariuri suplimentare suplimentare.

In fiecare sambata, River bet ofera un parlay format din trei echipe NFL pentru a castiga care plateste la cote sporite. Puteti vedea lista actuala a pariurilor potentiale imbunatatite conectandu-va si accesand pagina Super Boost la River bet. Aceasta este aceeasi afacere ca si Super Boost de sambata, dar implica o selectie diferita de trei echipe de castigat. Cautati duminica aceste pariuri pentru a obtine cote imbunatatite pentru anumite intervale din trei echipe.

Știri relevante