Menu

Pariurile live – definite, explicatie detaliata si cote

Pariurile live - definite, explicatie detaliata si cote

Este greu de imaginat ca inainte de aparitia pariurilor online nu existau decat modalitati foarte limitate de a paria pe evenimente sportive, odata ce au inceput deja. Pe atunci trebuia sa plasati pariurile in avans folosind cele mai bune informatii pe care le aveti si apoi asteptati sa vedeti daca veti castiga. Desigur, puteti pune un pariu live pe ceva precum un meci de test de cricket sau turneu de golf care are loc peste zile intr-un magazin de pariuri, dar era imposibil sa pariezi pe un meci de fotbal sau tenis in direct.

Lucrurile s-au schimbat atat de mult, incat acum peste jumatate din toate pariurile sunt plasate live in timpul evenimentelor, marea majoritate a acestora fiind prin dispozitive mobile. Tehnologia este acum atat de buna incat cu unii operatori puteti paria chiar pe cursele de cai in direct. Acest lucru ofera punterilor un control final de cand si pe ce sa parieze, dar, de asemenea, va ofera mai putine sanse de a face cumparaturi si de a compara cote si oferte pentru a va asigura ca veti obtine cea mai buna valoare si termeni. Prin urmare, este esential atunci cand pariati in direct sa pariati cu un site solid de incredere, pentru a putea fi sigur in cunostintele pe care le obtineti o afacere buna.

In aceasta pagina ne uitam la cele mai bune rezervari pentru pariuri live si de ce, alaturi de sfaturi despre cum sa obtineti la maxim pariurile live si instrumentele asociate, cum ar fi cash out si live streaming. De asemenea, discutam despre potentialele capcanele si dezavantajele pariurilor live.

Pariurile live acopera toate pariurile plasate odata ce un eveniment incepe oficial. Aceasta acopera totul, de la evenimentele care se pot intampla in urmatoarele cateva secunde ale unui meci pana la rezultatul unui turneu intreg. Elementul „live” este definit de pariul pe care l-ati plasat.

Daca pariati sa spuneti ca Brazilia va castiga Cupa Mondiala dupa inceperea evenimentului, pariul va fi clasificat ca live pana cand Brazilia va fi eliminata sau evenimentul se va incheia. Daca totusi pariati ca Brazilia sa castige un meci individual dupa start, atunci acel pariu este live doar in cele 90 de minute ale acelui meci individual. Inapoi la un gol in urmatoarele zece minute, odata ce jocul a inceput, acel pariu este live doar pentru acele perioade de 10 minute etc.

Știri relevante