Menu

Pariurile live la Unibet sunt de super clasă

Pariurile live la Unibet sunt de super clasa

Unibet redefineşte pariatul live pe evenimentele sportive

Acestea merg mâna în mână, iar Unibet au fost primii care au adoptat ambele. Dacă pariaţi pe un meci, atunci puteţi urmări fluxul live. Acestea includ unele jocuri mari şi fac o modalitate excelentă de a urmări şi de a creşte angajamentul dvs. în acelaşi timp. Există opţiuni de pariere live care acoperă fotbal, tenis, golf şi baschet. Din nou, gama de meciuri este excelentă.

Dacă meciul dvs. nu este difuzat în flux, atunci puteţi să fiţi la curent cu opţiunea „Scor live” din meniul de sus. Acest lucru aduce o nouă fereastră cu o carte de scor foarte detaliată (şi personalizabila).

 

<a class="wpil_keyword_link" title="Unibet" href="https://pariubet.ro/recenzie/unibet/" data-wpil-keyword-link="linked">Unibet</a> →<a class="wpil_keyword_link" title="Unibet" href="https://pariubet.ro/recenzie/unibet/" data-wpil-keyword-link="linked">Unibet</a> →

 

BetUp este o inovaţie nouă, aceasta este o aplicaţie care utilizează un concept de pariere la biliard pentru a permite pariuri pe acţiuni specifice în timp ce meciurile sunt în joc. De exemplu, puteţi paria pe ce acţiuni se vor întâmpla în timpul unui anumit meci de 3 minute. Alegerile tale vor fi adunate cu toţi ceilalţi şi vei câştiga dacă ai dreptate. Dacă sunteţi mai bine la citirea fluxului de jocuri decât majoritatea oamenilor – aceasta ar putea deveni o opţiune profitabilă!

Unibet oferă o secţiune live, care din nou este comparabilă cu cele mai bune site-uri de pariuri online – singurul site care le depăşeşte este cu adevărat Bet365 în acest domeniu.

În partea stângă, aveţi toate evenimentele live care au loc în prezent şi în panoul din mijloc al ecranului aveţi o casetă de scoruri live cu statistici de joc, zone de acţiune şi cote live. Secţiunea live este accesata făcând clic pe fila „Pariuri live” din bara de instrumente din stânga sau din meniul de sus de pe site sau din aplicaţie.

Live Streaming la Unibet…

Unibet în secţiunea de joc include, de asemenea, streaming live, pe care multe case de pariuri nu le suporta în prezent, astfel încât acestea să depăşească terenul aici şi să acceseze fluxurile doar să caute logo-ul „UTV” lângă piaţa live listată.

Puteţi urmări orice cursă de cai dacă aţi pariat un minim de 1 £ în cursă şi atât timp cât aveţi bani în contul dvs. sau aţi avut bani în contul dvs. în ultimele 24 de ore, puteţi accesa toate celelalte fluxuri.

 

Știri relevante