Menu

Pariurile live la Unibet sunt de super clasa

Pariurile live la Unibet sunt de super clasa

Acestea merg mana in mana, iar Unibet au fost primii care au adoptat ambele. Daca pariati pe un meci, atunci puteti urmari fluxul live. Acestea includ unele jocuri mari si fac o modalitate excelenta de a urmari si de a creste angajamentul dvs. in acelasi timp. Exista optiuni de pariere live care acopera fotbal, tenis, golf si baschet. Din nou, gama de meciuri este excelenta.

Daca meciul dvs. nu este difuzat in flux, atunci puteti sa fiti la curent cu optiunea „Scor live” din meniul de sus. Acest lucru aduce o noua fereastra cu o carte de scor foarte detaliata (si personalizabila).

BetUp este o inovatie noua, aceasta este o aplicatie care utilizeaza un concept de pariere la biliard pentru a permite pariuri pe actiuni specifice in timp ce meciurile sunt in joc. De exemplu, puteti paria pe ce actiuni se vor intampla in timpul unui anumit meci de 3 minute. Alegerile tale vor fi adunate cu toti ceilalti si vei castiga daca ai dreptate. Daca sunteti mai bine la citirea fluxului de jocuri decat majoritatea oamenilor – aceasta ar putea deveni o optiune profitabila!

Unibet ofera o sectiune live, care din nou este comparabila cu cele mai bune site-uri de pariuri online – singurul site care le depaseste este cu adevarat Bet365 in acest domeniu.

In partea stanga, aveti toate evenimentele live care au loc in prezent si in panoul din mijloc al ecranului aveti o caseta de scoruri live cu statistici de joc, zone de actiune si cote live. Sectiunea live este accesata facand clic pe fila „Pariuri live” din bara de instrumente din stanga sau din meniul de sus de pe site sau din aplicatie.

Live Streaming la Unibet

Unibet in sectiunea de joc include, de asemenea, streaming live, pe care multe case de pariuri nu le suporta in prezent, astfel incat acestea sa depaseasca terenul aici si sa acceseze fluxurile doar sa caute logo-ul „UTV” langa piata live listata.

Puteti urmari orice cursa de cai daca ati pariat un minim de 1 £ in cursa si atat timp cat aveti bani in contul dvs. sau ati avut bani in contul dvs. in ultimele 24 de ore, puteti accesa toate celelalte fluxuri.

Știri relevante