Pariurile multiple cele mai jucate de pariori

Un pariu pentru fiecare cale este o combinatie intre un castig si un pariu loc, de obicei cu un pariu egal la ambele, si necesita doua mize. De exemplu, pariati 10 GBP in fiecare sens la 8/1 pe Manchester United pentru a castiga liga premiera oferind 3 locuri la un sfert din cotele castigatoare, pariul total costa 20 GBP (2 x 10 GBP). Acest lucru ar insemna ca ai jumatate din pariu (10 GBP) pe Man United pentru a castiga liga la 8/1 castig, iar cealalta jumatate (10 GBP) pe un loc pariat la un sfert din cote, deci 2/1.

Daca Manchester United termina mai intai, veti fi platit pe ambele porti ale pariului, obtinand 80 de lire sterline pentru castig si 20 de lire pentru loc, 100 de lire sterline plus miza de 20 de lire sterline. Daca United termina al doilea sau al treilea castig doar pariul pe loc, veti primi castiguri de 20 de lire sterline si 10 GBP din miza totala, 30 de lire sterline in total.

Este posibil ca pariurile pe fiecare acumulator si cu acoperire completa (a se vedea mai tarziu), in mod efectiv, orice pariu stabilit pe baza castigului la castig si a locului la loc poate avea o componenta in fiecare directie. Amintiti-va intotdeauna ca pariurile in fiecare mod va vor dubla miza.

Pariile multiple sunt o serie de single-uri castigatoare legate adesea, denumite acum acumulatori, acest tip de pariu necesita toate selectiile dvs. pentru a castiga pentru a obtine o rentabilitate. O dubla este un pariu pe rezultatul a doua linii de pariere (de exemplu, Chelsea si Liverpool pentru a castiga ambele), trebilele sunt pariuri pe rezultatul a trei linii de pariere. Oricare este mai mare decat un treble este de obicei doar denumit acumulator sau X-Fold, X fiind numarul de selectii, de patru ori, de cinci ori etc.

Puteti plasa mai multe pariuri multiple dintr-un anumit numar de selectii, de exemplu, daca aveti 5 selectii, puteti plasa un pariu de cinci ori, 5 pariuri de patru ori, 10 tripluri, 10 duble si 5 simplu. Desi daca veti face acest lucru, ar trebui sa faceti pariul complet de acoperire discutat mai tarziu.

Pariurile multiple sunt cumulate in cota, de exemplu, un pariu de 1 GBP cu selectii care au cote de 6/1, 9/1 si 16/1 ofera o cota cumulativa de 1189/1. Acest lucru functioneaza dupa cum urmeaza: 1 GBP la pariul 6/1 va ofera un castig de 6 GBP plus miza dvs. de 1 GBP, 7 GBP, 7 GBP la 9/1 va ofera 63 de lire sterline, plus 7 GBP initial este acum un total cumulativ de £ 70. 70 de lire sterline la 16/1 este de 1120 de lire sterline, plus 70 de lire sterline va ofera castiguri totale de 1189 de lire sterline, plus miza de 1 GBP inapoi.

Știri relevante