Menu

Pariurile non=sportive sunt disponibile si live

Pariurile non=sportive sunt disponibile si live

La Unibet natura pariurilor inedite tinde sa insemne ca nu exista nimic care sa fie transmis in direct ca atare. De exemplu, daca pariati la o emisiune de televiziune ITV, casele de pariuri nu pot transmite direct programul. Apoi, din nou, majoritatea lucrurilor pe care poti paria in acest domeniu tind sa fie transmise gratuit la televiziunea aeriana, astfel incat nu exista un apel mic pentru streaming.

Unele rezervari care ofera pariuri live vor avea un fel de grafic care va va permite sa urmariti actiunea, dar atunci daca pariati pe Eurovision, de exemplu, puteti sa-l urmariti.

Casele de pariurii s-au cam obosit de multe emisiuni TV, in special din cauza neregulilor din trecut care si-au infranat putin reglementarea. Acesta este un motiv pentru care preturile si platile sunt in general slabe pentru pietele de pariuri inedite.

In 2005, ITV, in special, a fost expus ca avand nereguli la votul telefonic la British Comedy Awards si mai tarziu pentru Dancing on Ice, unde o problema tehnica a dus la peste 11.500 de voturi.

Mai recent, in 2015, castigatorul britanicului Got Talent a fost contestat, intrucat castigatorul s-a dovedit ca a folosit un caine cascador, ceea ce a dus la anularea multor pariuri. Bookies-urile nu au nevoie decat de cea mai mica apasare pentru a anula o piata.

Asa cum am subliniat in cateva ocazii in acest ghid, cota preturilor pentru pariurile inedite poate fi foarte grea. Daca pariati pe castigatorul direct, ar trebui sa fiti, de obicei, pe o piata competitiva si, asadar, preturile ar trebui sa fie rezonabile, cu cel mult 10% margini incorporate in carte.

Valoarea slaba este mai asociata cu linii mai bizare, cum ar fi descoperirea vietii extraterestre. Aceasta nu este in primul rand o piata competitiva si, in al doilea rand, foarte greu de cuantificat. De exemplu, Betfair sau Betanoofera cote de 100/1 din aceasta intamplare, dar, in realitate, probabilitatea ar fi mai aproape de 100.000.000 / 1. Daca pariul pare bine pentru a fi adevarat, probabil este.
plati

Exemple de noutate ale pietelor speciale de pariuri. Preturile mari sunt adesea disponibile pentru multe tipuri de pariu alternative, cu multe selectii care prezinta preturi de 100/1 sau mai mult. Acest lucru inseamna ca nu trebuie decat sa introduceti cateva quid-uri pe piata si sunteti deja in 1000 de lire sterline daca castigati. Va rugam sa nu ajungeti in pozitia de a face o predictie fantastica doar pentru ca castigurile dvs. sa fie limitate de limite mici.

Știri relevante