Menu

Pariurile pe exchange permit arbitrajul

Arbitrajul sau arborele, deoarece este adesea scurtat, in lumea pariurilor inseamna pur si simplu sa joci numerele pentru a te asigura ca vei castiga mereu. Variatia sanselor intre diferite cote fixe si casele de schimburi de schimb inseamna ca daca intoarceti rezultate opuse cu doi operatori diferiti, ambii cu cote favorabile, atunci veti garanta ca veti castiga. De exemplu, pariati pe Arsenal v Manchester City, cu o rezervare sau Arsenal schimba, nu pariati niciun pariu, sunt 6/5 si City sunt 5/6, cu un alt Arsenal sunt 5/6 si City sunt 6/5. In acest caz, daca ar trebui sa sprijiniti Arsenal, nu faceti niciun pariu cu primul si City nu a pariat niciun pariu cu cel de-al doilea, va garantati un profit mic, acesta este un arbing.

Desi nu este ilegal, un agent de pariuri cu cote fixe iti poate inchide contul daca suspecteaza ca le folosesti pentru arb. In ciuda acestui fapt, multi pariori profesionisti pot castiga foarte multi bani arborind intre diferite schimburi. Schimburile au grija mai putin decat rezervarile la cote fixe despre arbing, deoarece structura comisiei de schimb inseamna ca operatorii castiga mereu bani.

Betfair Exchange pariurile nu se afla la un milion de kilometri distanta de tranzactionarea pe pietele financiare. Cineva vrea sa vanda ceva pentru un pret stabilit si vrei sa cumperi pentru un pret stabilit. Prin urmare, de ce a durat atat de mult sa apara schimburile de pariuri sportive? Ei bine, acest lucru este in principal cu tehnologia. Inainte de internet era dificil sa imperechezi pariorii impreuna intr-un singur loc pentru a face schimb de pariuri, era chiar mai dificil sa faci acest lucru pe o piata in care cotele fluctuau si ofertele se schimba.

Miscarea internetului in casele oamenilor la sfarsitul anilor 1990 a creat brusc o deschidere pentru pariurile de schimb intre Joe mediu. Acum puteti sta la domiciliu si atat pariuri inapoi, cat si mize la pretul corect si la suma potrivita. Nu mai trebuia sa te bazezi pe pietele si preturile stabilite de casa de pariuri de pe strada larga si a devenit imediat evident ca, prin taierea rezervarilor, ar putea obtine o valoare mult mai buna din parierea la schimb.

Primul schimb a fost flutter.com, dar acesta a fost inghitit rapid de Betfair la scurt timp dupa lansarea lor in 2000. Betfair a mentinut un monopol al pietei inca de pe atunci, cu singurul concurent serios BETDAQ, cu doar cota de piata sub 10%. Schimburile sunt mai greu de castigat din bani decat cartile cu cote fixe si cazinourile si in timp ce Betfair s-a mutat in toate produsele majore de case de pariuri, BETDAQ a ramas fidel modelului de schimb. Din fericire, acestea nu au intrat in regula, cum ar fi World Bursa de pariuri (WBX), ci au fost cumparate de Ladbrokes in 2013. Ladbrokes are acum oportunitatea de a deveni un concurent serios al Betfair si de a egaliza piata de pariuri din Marea Britanie.

Știri relevante