Menu

Pariurile pe goluri explicate pe intelesul pariorilor

Pariurile pe goluri explicate pe intelesul pariorilor

Primele, ultimele si oricand pietele de goluri sunt unele dintre cele mai competitive linii oferite de casele de pariuri online. In combinatie cu cateva oferte fantastice regulate si temporare, pariurile realizate bine, pot fi un pariu de valoare fantastic.

Inutil sa spun ca nu ar trebui sa plasati pariurile dvs. pe goluri in orice rezervare veche sau sa folositi orice oferta veche. Exista, de asemenea, cateva sfaturi critice care se pot adauga cu adevarat in timp, cum ar fi pariat niciodata pe 0-0, in schimb pariati pe fara gol, aceste linii au, de obicei, aceleasi sanse, dar piata fara goluri de obicei nu includeti obiective proprii.

In acest articol discutam unele dintre cele mai bune locuri pentru a face pariuri pe goluri si unele dintre cele mai bune oferte de care sa profitati. Vorbim despre strategia de pariuri, reguli si despre cum sa combini pariurile pe goluri cu alte piete conexe.

Betano se refera la cele mai bune sanse si bonusuri ocazionale. Daca doriti o rezervare care va avea in mod sigur cele mai bune sanse saptamanale, atunci acesta este site-ul dvs. de pariuri. Adancimea pietei, disponibilitatea si gama sunt toate.

Pentru jocurile de top, Betano ruleaza in mod regulat primele primelor goluri, acest lucru este obisnuit in Liga Campionilor si in liga premiera. Un exemplu tipic ar fi „miza unui prim gol de 5 GBP in prima liga in acest weekend si obtine un bonus de 5 GBP pentru a fi folosit pe o alta victorie sau pierdere a pietei FGS”. Aceste oferte au o valoare fantastica si, de asemenea, nu necesita mize mari. Betano are, de asemenea, un joc saptamanal gratuit de predictie pentru goluri, numit Golden Goal, fara pariuri necesare, doar un cont si puteti castiga 25.000 de lire sterline + in numerar.

Betfair a fost pionier in prima oferta de asigurari pentru goluri, sunt sigur ca ai auzit de ea, se numeste dubla incantare si hattrick heaven. Aceasta oferta functioneaza de ani buni si este una dintre cele mai bune preturi si cele mai fiabile promotii pe care le veti gasi. Aceasta inseamna ca daca intorci un prim gol si inscrie primul, dar continua sa marchezi din nou, vei obtine dublul sanselor la pariul tau. Devine mai bine, daca jucatorul continua sa inscrie un hattrick, atunci puteti obtine 3x pretul.

Aceasta tranzactie este disponibila in toate fotbalurile majore, iar in timp aceasta afacere poate adauga cu adevarat. Este chiar disponibil in joaca. Tot ce ai nevoie este ca un jucator ca Luis Suarez sau Harry Kane sa fie in forma si poti transforma un 4/1 intr-un punct 12/1.

Știri relevante