Menu

Pariurile pe marcatori si goluri expliate pe larg

Pariurile pe marcatori si goluri expliate pe larg

Cast nu este de fapt posibil sa combinati pietele conexe din acelasi meci intr-un pariu mai mare, de ex. nu este posibil sa faci o dubla cu primul marcator si scor corect in acelasi meci. Acestea sunt cunoscute sub numele de contingente conexe si acest lucru inseamna ca singura modalitate prin care poti plasa acest tip de pariu este folosirea pariurilor difuzate.

Pariurile distribuite sunt o modalitate excelenta de a adauga valoare predictiilor. Aceste tipuri de pariuri au preturi mai bune de cota in comparatie cu parierea la simplu individual castigator. Cu o gama vasta de piete de pariuri disponibile acum online, exista multe pariuri difuzate. De la scor binecunoscut (primul golgheter si scor corect) la cel mai recent descoperit wincast (golgheter si echipa care sa castige) si timecast (golgheter si timp).

Multe dintre aceste linii pot plati la cote mari si, daca ghiciti corect, va pot da mult mai mult decat sa pariati pe ambele piete separat. In acest articol va vom arata cele mai bune case de pariuri online pentru scoruri si alte pariuri de distributie, precum si despre cum sa plasati aceste pariuri si strategiile comune utilizate.

La Betano cand vine vorba de o alegere a pietelor de fotbal, pur si simplu nu exista o casa de pariuri online mai buna decat Betano. Ofera piete de scor (in primul rand si oricand), wincast si timecast pentru aproape fiecare meci. Cotele sunt unele dintre cele mai bune, iar limitele de plata sunt cele mai bune din intreaga industrie. De asemenea, Betano ruleaza diverse alte piete de distributie, in functie de joc sau eveniment, optiunile pentru jocuri mari pot fi aproape nelimitate.

Netbet au o mare profunzime a pietei atunci cand vine vorba de scoruri si alte pariuri de distributie, insa caracteristica lor reala este cea specializata. Pentru majoritatea meciurilor veti gasi cote sporite pe anumite linii populare. Pentru oricine a plasat aceste tipuri de pariuri in mod regulat, trebuie sa aveti Netbet in portofoliu si sa verificati preturile pe care le acorda inainte de a paria in orice alta parte.

Cautarea unui gigant de case de pariuri online, daca doriti o singura rezervare pentru pariuri de fotbal si piete de distributie, nu exista un singur magazin mai bun. Casa Pariurilor are o gama similara de piete cu Netbet, cu preturi corecte si cresteri regulate ale preturilor pe primele linii. In fiecare zi veti gasi linii de scoruri si wincast imbunatatite, iar acestea cresc in general cu cel putin 25% sau mai mult.

Știri relevante