Menu

Pariurile pe primul si ultimul marcator in meci

Pariurile pe primul si ultimul marcator in meci

Piata ultimilor golgeri este foarte asemanatoare cu primul golgheter, dar aproape nu a fost niciodata folosita. Sansele pentru acelasi jucator de a inscrie ultimul pot fi uneori putin mai mici decat cele de la primul. Acest lucru se datoreaza mai ales faptului ca primul gol este, in general, cel mai greu de marcat, iar obiectivele ulterioare tind sa vina mai tarziu in meciuri cand jocul este mai deschis. Totusi, acesta este un pariu foarte sensibil, mai ales daca pariati pe jucatori care sunt mai multi din afara.

De exemplu, un fundas este mai putin probabil sa inscrie primul decat sunt cei care au marcat ultima si la sfarsitul unui joc jucatorii isi vor asuma mai multe riscuri, de exemplu, fundasii se ridica pentru corner, etc. Prin urmare, folosita bine, aceasta piata poate fi la fel de la fel de valoros ca FGS. Liniile de marcaj ale ultimului obiectiv sunt furnizate de fiecare rezervator in valoare de sare si sunt competitive, desi nu veti gasi prea multe oferte specifice in jur.

Oricand golgheterul este al doilea cel mai popular pariu golgheter si ceva din fenomenul de pariuri online. Inainte de jocurile de noroc online, aceasta linie era foarte rar oferita de rezervari si de obicei trebuie sa ceri cote. In aceste zile este o alternativa atractiva la pariurile FGS si LGS.

Oricand liniile marcatoare au cele mai mici sanse in comparatie cu FGS si LGS, acest lucru este evident, deoarece jucatorul are intregul joc pentru a marca, mai degraba decat stipularea pentru a inscrie primul sau ultimul. In schimb, aceasta este o linie mai buna pe care sa pariezi daca vrei sa ramai in joc mai mult. Desigur, daca sprijiniti un FGS si un alt jucator inscrie, pariul dvs. este imediat scazut, totusi, daca va intoarceti si oricand golgheterul, tot ce trebuie sa faca este jucatorul in orice moment al jocului pentru a castiga.

Sansele mai scazute ale acestei linii, in special pentru jucatorii de top (pot fi adesea mai mici de egalitate), inseamna ca aceasta este o linie excelenta de combinat cu alti pariuri. Oricand scorurile si oricand wincast-urile sunt o optiune excelenta pentru a imbunatati sansele acestor linii. Bookies-urile deruleaza in mod regulat piete speciale, inclusiv golgheterii oricand, cum ar fi „jucatorul X sa inscrie oricand si ambele echipe sa inscrie”.

Știri relevante