Menu

Pariurile pe scor corect au marja mai mica

Pariurile pe scor corect au marja mai mica

Pariurile cu scor corect sunt al treilea cel mai popular pariu pe fotbal in spatele rezultatelor obtinute in mod direct si pe pietele marcatoarelor de goluri. Pentru multe alte sporturi, pariurile corecte sunt la fel de populare, iar pentru unele jocuri mai mici, acesta poate fi adesea una dintre doar cateva piete disponibile. Toate acestea inseamna ca acest tip de pariu este extrem de competitiv, iar concurenta creste preturile cotelor, reducand marjele de pariuri, ceea ce inseamna ca acest pariu ofera o valoare deosebita pentru jucatorii in comparatie cu alte piete de pariuri.

Puteti plasa un pariu corect pe practic orice sport bazat pe puncte cu oricare dintre rezervarile noastre enumerate, acest lucru nu inseamna insa ca sunt la fel. In aceasta sectiune discutam despre cele mai bune rezervari pentru pariuri corecte, cat de des castiga pariurile corecte, valoarea acestor pariuri, strategiile de pariere si termenii obisnuiti care trebuie sa fie atenti.

Concordarea corecta face ceea ce spune pe staniu, ghiciti scorul final al jocului si daca aveti dreptate veti fi platit, daca nu pierdeti.

Majoritatea pariurilor corecte sunt plasate pe rezultatul final, in fotbal acest lucru ar urma dupa 90 de minute, iar timpul suplimentar este, in general, exclus. Puteti, totusi, sa pariati pe scorul corect in diferite etape ale meciului, la jumatatea timpului de exemplu sau la perioade de zece minute.

In general, pentru jocuri mai mari, in special, aceasta este o piata foarte competitiva care ofera preturi bune si promotii decente legate. Cu cat este mai obscur pariul corect, cu toate acestea valoarea este mai scazuta.

Cel mai comun tip de pariu si cea mai competitiva linie intre site-urile de pariuri. Aici puteti obtine cea mai mare valoare de pe aceasta piata in general. Toate rezervarile vor oferi aceasta piata cel putin, ceea ce face cumparaturile usoare. Aceasta este, de asemenea, cea mai comuna piata pentru care se aplica si cele mai bune oferte de scor corect.

Mai popular acum ca niciodata pariul pe scor la interval, acest lucru poate fi, de asemenea, combinat cu scorul corect la timp complet sau puteti paria pe fiecare jumatate in mod independent. Acest lucru va permite sa pariati pe un joc care sa spuna 1-0 la jumatatea timpului si 2-1 la norma intreaga, crescand masiv sansele daca rezultatul are loc.

Știri relevante