Menu

Pariurile pe scor corect pot varia la casele de pariuri

Pariurile pe scor corect pot varia la casele de pariuri

Rezervarile mai mari precum Ladbrokes va vor permite sa pariati pe scorul meciului la diverse intervale, de ex. scorul corect dupa zece minute, douazeci de minute si asa mai departe.

In general, nu este posibil sa pariati pe scorul corect dupa timpul suplimentar inainte de inceperea jocului, dar daca meciul trece la un timp suplimentar, puteti plasa de obicei un pariu ET corect in direct.

In general, nu este posibil sa pariati pariuri pe acumulatori la evenimente din acelasi eveniment, aceasta este cunoscuta sub numele de contingenta conexa. Aceasta inseamna ca nu poti paria dublu pe primul marcator si scorul corect in acelasi joc. De ce? Deoarece ambele pariuri au in vedere sansele unui rezultat si daca leaga aceste, efectiv dublezi acest factor.

Prin urmare, casele de pariuri ofera piete, cum ar fi scorecast si scorecast oricand, care va permite sa prezice scorul corect si primul sau oricand golul. De exemplu, Harry Kane sa inscrie si Anglia sa castige cu 3-1. Cititi mai multe despre acest lucru in articolul nostru de partituri.

Este posibil sa combinati mai multe pariuri corecte cu un acumulator sau un pariu de acoperire completa. Acestea pot fi foarte profitabile, tinand cont de cotele mai mari disponibile pentru pariurile corecte. De exemplu, daca previzuiti trei scoruri corecte intr-un curs cu un pret de 7/1, pretul cumulat va fi de aproximativ 600/1.

Cel mai bun loc pentru a face acest lucru ar fi BetVictor, avand in vedere ca au cele mai bune cote individuale generale in primul rand. Aveti grija, insa, cu orice miza pe acumulator ca efectuati unificarea marjei de case de pariuri, puteti citi mai multe despre marjele de rezervare aici.

Multi operatori ruleaza piete speciale in jurul jocurilor mai mari care leaga scorul corect cu un alt rezultat. Nu exista nicio modalitate de a garanta ca un pariu specific va fi disponibil, dar, in general, cele mai bune locuri pentru a arata. Exemplele includ:

Scor corect si:
Jucator care urmeaza sa fie rezervat / expediat
Metoda primelor goluri (Lovitura, lovitura libera, lovitura, etc.)
Mai multi golanti
Sanctiunea de acordat
Jucator care urmeaza sa fie subcut

Știri relevante