Menu

Pariurile sansa la Gets Bet au un bonus garantat in fiecare zi

Pariurile sansa la Gets Bet au un bonus garantat in fiecare zi

Pariorii au toate sansele sa se simta cei mai relaxati pe Gets Bet, deoarece este singura casa de pariuri online de la noi care le ofera cele mai multe posibilitati de castig in mediul online. Daca pariul sansa este cel mai popular la casele de pariuri offline, Gets Bet fiind o casa de pariuri ce s-a ridicat din mediul offline are cele mai bune atu-uri de a scoate produse similare si in mediul online cu un impact superb pentru pariori.

Prin promotia „Pariurile sansa la Gets Bet au un bonus garantat in fiecare zi” ai posibiltatea ca la toate biletele cu minim 5 evenimente sportive pe ele si cu o miza de 20 de ron, sa beneficiezi de cate un pariu gratuit cu aceiasi miza daca pierzi doar 1 eveniment de pe biletul respectiv. Asa cum este stipulat in promotie poti pune care bilete doresti dar ca sume bonus poti primii pana la 2oo de ron pe aceasta promotie.

De retinut ca biletele sansa cu minim 5 meciuri trebuie sa aiba evenimente cu o cota de minim 1.35 pentru a fi eligibile in promotie. La fel nu trebuie sa uitati de miza minima de 20 de ron care trebuie pusa in mod oblgatoriu pe bilet.

Pariul gratuit de care veti beneificia daca veti pierde un meci de pe biletul sansa cu minim 5 meciuri poate fi plasat singlepe o cota de minim 1.50 sau pe un combo cu o cota minima de 2.25, iar daca la combo unul din pariuri va fi anulat, pariul bonus nu va fi ramburat. Cu alte cuvinte este bine sa alegeti pariui de rulaj unde sansele sunt minime ca evenimentul sa se anuleze sau sa se amane.

In rest despre aceasta promotie marca Gets Bet va putem spune ca va poate tine toata ziua ocupati avand in vedre ca miza minima este de 20 de lei, iar bonusul maxim pe care-l primiti este de 200 lei. Cu alte cuvinte puteti plasa 10 bilete cu cate 5 meciuri diferite si sa asteptati apoi sa vedeti care din ele se califica sau nu la promotie in functie de rezultatele obtinute.

Știri relevante