Menu

Pariurile sportive la Gets bet

Pariurile sportive la Gets bet

In aceasta sectiune a revizuirii noastre, vom analiza ce poti paria si optiunile de pariere live la Gets bet.

Gets bet ofera posibilitatea de a paria pe o serie de sporturi diferite, insa profunzimea pietelor pe sport si pe eveniment nu este destul de la standard.
Dupa cum se poate observa, cantitatea de sport pe care sa pariezi este larga, iar diferitele sporturi pot fi extinse toate facand clic pe selectia relevanta din meniu, situata in stanga ecranului (utilizati un meniu a-z in aplicatie).

Acest lucru va aduce diferite optiuni pentru fiecare sport, pana la pariuri obisnuite, cum ar fi scorul final, pana la pariuri mai obscure, cum ar fi numarul de cornuri din fotbal. De regula, veti gasi mai putine optiuni de pariere pe eveniment decat la unele dintre cele mai mari case de pariuri online.

De asemenea, puteti accesa toate pietele de la Gets bet prin intermediul aplicatiei mobile Gets bet.

Transmiterea in direct este disponibila doar pe cursele de cai si pe campii de carti … mai multe despre cele de mai jos.

Tocmai am inceput sa folosesc Gets bet si sunt foarte multumit de ceea ce am gasit pana acum. Am deschis cu ei un nou cont pentru a coincide cu noul sezon din Premier League, pentru a putea sa pariez pariul lor cu 10 GBP si sa primesc o oferta de 30 de ron. Mi-a fost foarte usor sa depun si sa pun pariul meu de 10 GBP pe Man United pentru a inscrie doua sau mai multe in fotbalul de vineri seara impotriva lui Leicester, la 2.07.

Evident, United a obtinut doua, ceea ce a facut ca pariul meu sa fie castigator si insemna ca am castig de 20,07 ron, precum si 30 de ron la pariuri gratuite, care a fost creditat intr-adevar rapid.

Am scos din nou castigurile din cont imediat fara probleme si acum astept cu nerabdare sa folosesc cei 30 de ron de pariuri gratuite pentru alte meciuri. Degetele traversate celelalte pariuri sunt la fel de profitabile ca primul.

Știri relevante