Menu

Pariurile sportive pe Admiral

Pariurile sportive pe Admiral

Admiral pariuri nu a fost suficient de lung la momentul acestei revizuiri pentru a dezvolta multe reclamaţii ale clienţilor. Cu toate acestea, software-ul pe care îl folosesc este alimentat de Cozy Games, a avut o problemă majoră în 2013, după o actualizare majoră. Această actualizare a fost concepută pentru a accelera software-ul şi a-l aduce mai actualizat, dar a provocat o mulţime de probleme cu plăţile care nu se întâmplau aşa cum se presupunea ca în mai multe jocuri. Ca răspuns la această problemă, Cosy Games a lansat rapid un patch pentru software-ul care a rezolvat o mulţime de probleme şi a dat înapoi multe dintre modificările care au cauzat probleme.

Licenţiere şi istoric

Această unitate a fost lansată prima dată la începutul anului 2015. Sunt operate de Cozy Games Management Limited şi sunt autorizate de Comisia de Jocuri de Noroc din Marea Britanie. De asemenea, acestea sunt reglementate în Insula Manului, unde se afla. În timp ce acest site nu are încă o istorie consacrată, compania care operează Lucky Admiral are o istorie lungă în a avea grijă de jucătorii lor şi a adera la practici de afaceri solide.

Experienţă personală

Înregistrarea la acest cazinou online este destul de simplă şi presupune completarea formularelor de baza de pe site-ul lor web. Bonusul de 10 GBP fără depunere este într-adevăr uşor de solicitat, deoarece este adăugat automat în contul dvs., fără probleme sau coduri de introdus. Când sunteţi gata să faceţi primele două depozite în bani reali, o potrivire de 100 la sută se va adăuga automat la echilibrul tău.

Există o opţiune simplă de redare instantaneu care va permite să jucaţi toate jocurile lor din browserul dvs. fără nici o descărcare. Jocurile necesită un moment de încărcare, dar trebuie doar să aştepţi să le încarci odată, indiferent dacă joci bingo, sloturi sau jocuri de masă. În general, acestea sunt de o calitate superioară, cu animaţii mai delicate, comparativ cu cazinourile medii de joc instant.

 

Știri relevante