Menu

Pariurile sportive pe Admiral

Pariurile sportive pe Admiral

Admiral pariuri nu a fost suficient de lung la momentul acestei revizuiri pentru a dezvolta multe reclamatii ale clientilor. Cu toate acestea, software-ul pe care il folosesc este alimentat de Cozy Games, a avut o problema majora in 2013, dupa o actualizare majora. Aceasta actualizare a fost conceputa pentru a accelera software-ul si a-l aduce mai actualizat, dar a provocat o multime de probleme cu platile care nu se intamplau asa cum se presupunea ca in mai multe jocuri. Ca raspuns la aceasta problema, Cosy Games a lansat rapid un patch pentru software-ul care a rezolvat o multime de probleme si a dat inapoi multe dintre modificarile care au cauzat probleme.

Licentiere si istoric

Aceasta unitate a fost lansata prima data la inceputul anului 2015. Sunt operate de Cozy Games Management Limited si sunt autorizate de Comisia de Jocuri de Noroc din Marea Britanie. De asemenea, acestea sunt reglementate in Insula Manului, unde se afla. In timp ce acest site nu are inca o istorie consacrata, compania care opereaza Lucky Admiral are o istorie lunga in a avea grija de jucatorii lor si a adera la practici de afaceri solide.
Experienta personala

Inregistrarea la acest cazinou online este destul de simpla si presupune completarea formularelor de baza de pe site-ul lor web. Bonusul de 10 GBP fara depunere este intr-adevar usor de solicitat, deoarece este adaugat automat in contul dvs., fara probleme sau coduri de introdus. Cand sunteti gata sa faceti primele doua depozite in bani reali, o potrivire de 100 la suta se va adauga automat la echilibrul tau.

Exista o optiune simpla de redare instantaneu care va permite sa jucati toate jocurile lor din browserul dvs. fara nici o descarcare. Jocurile necesita un moment de incarcare, dar trebuie doar sa astepti sa le incarci odata, indiferent daca joci bingo, sloturi sau jocuri de masa. In general, acestea sunt de o calitate superioara, cu animatii mai delicate, comparativ cu cazinourile medii de joc instant.

Știri relevante