Menu

Pariurile virtuale la Netbet vin cu cate un freebet

Pariurile virtuale la Netbet vin cu cate un freebet

Pariurile virtuale au luat amploare tot mai mare la casele de pariuri. Mai nou marea majoritatea a caselor de pariuri au promotii dedicate pentru pariorii care joaca la aceste virtuale. Netbet ofera in functie de suma pariata un freebet de pana la 25 de ron celor care efectueaza asemenea pariuri.

In momentul redactarii acestui articol, operatorul prezinta peste 30 de piete de pariuri virtuale. Asa cum era de asteptat, fotbalul se bucura de cea mai buna acoperire, care include toate ligile majore si turneele mai putin cunoscute din intreaga lume. In acest moment, pariorii pot alege sa isi plaseze pariurile de pe aproape 900 de piete de fotbal diferite, ceea ce este imens!

Daca va place diversitatea, atunci casa de pariuri face placere cu sporturi, de la Snooker la Darts si Bandy. Desigur, fanii e-sportului sunt, de asemenea, rasfatati, cu aproape 200 de optiuni oferite. De asemenea, merita mentionate caracteristicile exclusive, cum ar fi ADD2BET, SnapBet si Bet Maker, care imbunatatesc semnificativ experientele dvs. de pariuri sportive.

Sectiunea in joc a operatorului este departe de a fi pur si simplu satisfacatoare, deoarece acopera aproape toate sporturile de pe NetBet pariuri virtuale. Din nou, fotbalul ofera cea mai buna acoperire, oferind pariorilor placerea de a plasa pariuri live pe toate turneele mari. Pe langa fotbal, casa de pariuri ofera o multitudine de optiuni de pariere in joc pentru baschet, tenis, handbal si mai multe sporturi.

In functie de evenimentele care au loc, puteti gasi pana la 200 de meciuri oferite pentru pariuri in fiecare zi. Acestea includ atat piete cu bilete mari, cat si piete mai obscure. In plus, puteti accesa statistici live si scoruri live prin fila Programare live.

Si, sa nu uitam de functia Cash Out, disponibila pentru toate sporturile, inclusiv cursele de cai. Singurele tipuri de pariu pe care aceasta caracteristica nu le ofera sunt pariurile de sistem, castigatorii categorici, pariurile de prognoza / Tricast si tipurile de pariu retrogradate / de promovat.

Utilizatorii Android pot descarca aplicatia mobila NetBet direct de pe site-ul operatorului. Aceasta este singura modalitate de a obtine aplicatia de carti sportive pe telefoanele lor mobile. Din fericire, nu exista compatibilitate semnificativa sau cerinte de sistem pentru proprietarii de Android. Retineti ca Magazinul Google Play are doar aplicatia de cazino. In ceea ce priveste dispozitivele portabile cu iOS, puteti merge la App Store si instalati aplicatia de acolo.

Știri relevante