Participa si castiga la “The Greatest Train Robbery”

Acest slot are o tema occidentala si pare sa se bazeze pe unele filme clasice vechi. Grafica este detaliata si are niste lucrari de arta grozave de desene animate pe care le admir mereu din jocurile de tigru rosu. Fundalul slotului este setat intr-un fel de gara unde puteti vedea o berlina si alte structuri de cladire. Exista si mici animatii detaliate, cum ar fi o pasarica si o pasare care zboara peste. Imi place ca mulinele sa fie o vedere de sus in jos a trenurilor care sa se imbine cu tema occidentala.

Configurarea este de 5 role pe 4 randuri; aceasta include 40 de linii de plata. Acest joc este de volatilitate medie cu un castig maxim de 2.000x si RTP setat de 96%. Este dezamagitor sa vezi o volatilitate atat de scazuta pe atat de multe versiuni ale Red Tiger; comunitatea are o asemenea dragoste pentru publicatiile lor mai volatile, precum „Dragons Fire”. Puteti paria de la 0,20 la 40 de lire sterline.

Acest slot are 11 simboluri in total; aceasta include 5 simboluri cu plata scazuta. Acestea sunt reprezentate de 10, J, Q, K si A. Aceste simboluri au un font de baza cu o culoare pentru fiecare. Exista, de asemenea, 4 simboluri premium reprezentate de un sac de pietre verzi, o bijuterie verde mai mare, stive de monede de argint si bare de aur. Exista, de asemenea, o salbaticie flacara, atat aceasta salbatica, cat si barele de aur platesc 60x pentru 5 pe o linie de plata. Ultimul simbol este imprastierea bonusului.

Prin urmare, acest slot are multe functii care pot fi declansate la intamplare, acestea sunt declansate atunci cand unul sau mai multe caractere de bandit apar si arunca dinamita la multimea mulinelor, fiecare aruncare va declansa o caracteristica. Caracteristicile care pot fi declansate sunt;

Respin – Poate provoca un respin castigator pe 1+ tambururi.

Clonarea salbatica – Poate porni un foc care se raspandeste pe toate tambururile transformand unele simboluri in salbaticie.

Simboluri de mister – Fumul din dinamita se poate raspandi pe mulinele care acopera 2+ simboluri atunci cand fumul se sterge se transforma in acelasi simbol pentru o victorie garantata.

Un element central al acestui joc este functia de rotiri gratuite; aceasta este activata atunci cand 3 simboluri bonus aterizeaza pe orice mulinete. Acest lucru ii va chema si pe banditi; fiecare va dezvalui mai multe rotiri gratuite pentru a adauga la rotiri totale. In timpul acestor rotiri, banditii pot activa fiecare caracteristica aleatorie si pot acorda rotiri suplimentare gratuite.

Acest slot este foarte generic de la Red Tiger Gaming; exista functii declansate aleatoriu care sunt esentiale si o caracteristica de rotiri gratuite, cu toate aceste functii declansate aleatoriu active. Este atat de mult consumat in sloturile lor acum si folosesc caracteristici in unele dintre sloturile lor, ceea ce este dezamagitor. Vreau Red Tiger sa revina cu un slot hit care este unic si are volatilitate.

Știri relevante