Menu

Partybets pariuri sportive si distractie la maxim

Partybets pariuri sportive si distractie la maxim

Licentiat sub brandul de site-uri bwin.com, una dintre cele mai mari companii de jocuri online din lume, Partybets este rezultatul fuziunii lor cu PartyGaming, Partybets este norocos sa renunte la imensa reputatie a bwin pentru procesarea platilor si serviciul VIP la nivel VIP. Desi nu este cea mai mare casa de sport, Partybets are cateva optiuni de pariere unice – si distractive – pe care nu le vei gasi pe majoritatea site-urilor din America de Nord Acestea includ pariuri sportive virtuale si o platforma de jocuri pe piata financiara

Pariuri sportive la pariuri

Ca un site web european, pariurile sportive de la Partybets pot parea un fir mai putin în comparatie cu unele dintre cartile sportive din America de Nord, în special în optiunile de pariere pentru sporturile pe care le intereseaza canadienii. NHL Hockey, NBA Baskebtball MLB Baseball, PGA Golf si multe altele sunt disponibile pentru a paria, dar excluderea fotbalului „American” din NFL si NCAAF ar putea fi un factor care a împiedicat tranzactiile. Includerea unui bonus gratuit de 20 € pe prima ta depunere contribuie la înmuierea loviturii.

Pariuri la cazinou la Partybets

Exista motive bune pentru care mii de oameni de pe glob vor sa se alature petrecerii cazinourilor la Partybets. Dispunand de cea mai mare selectie de jocuri în stil Vegas din oricare dintre site-urile noastre de pariuri canadiene recomandate, optiunile includ masini progresive pentru jackpot, jocuri de masa Live Dealer si peste 100 de aparate de slot unice cu plati jackpot monster. Pe masura ce joci, vei castiga PartyPoints pe care le poti rascumpara pentru bonusuri mai mari, optiuni de numerar si chiar niveluri noi pentru unele jocuri. Cel mai bun dintre toate, nu exista termeni sau conditii ascunse; claritatea este numele jocului.

Pariuri financiare la Partybets

Ei spun ca analistilor financiari le place sa „joace” terenul, bine acum, asa puteti! Unul dintre cele mai rapide produse de pariuri din Europa, pariurile financiare sunt acum disponibile membrilor canadieni. Membrii pot specula asupra miscarii pietelor financiare din întreaga lume. Pariind pe Financials pe Partybets, pariati daca o anumita piata va termina peste sau sub un nivel de piata prestabilit. Vizionarea pietelor zi de zi poate fi profitabila, dar este la fel de interesanta ca vizionarea vopselelor uscate. Faceti distractie finantelor jucand pietele financiare la Partybets!

Pariuri sportive virtuale la pariuri

Vrei sa dai ceva bani jos, dar niciun eveniment de pariere care îti poarta fantezia? Ei bine, atunci este timpul sa aflati despre pariurile sportului virtual pe Partybets! Primul de acest gen, pariurile sport virtuale va permit sa pariati pe evenimente care au loc 100% practic; fotbal virtual, curse virtuale de cai, curse virtuale de caini, curse virtuale cu motor si autostrada virtuala. Fiecare eveniment „virtual” prezinta corelatii la fel ca în lumea reala, dar rezultatele sunt generate la întamplare. O modalitate excelenta de a castiga chiar si terenul, pariurile virtuale sunt usoare, distractive si pot plati urias!

Modalitati de plata la Partybets

Ca parte a retelei de site-uri „Party”, Partybets are o mare reputatie pentru tranzactiile financiare si sigur stie sa-si trateze membrii. Depunerea în contul dvs. este rapida si gratuita prin metode precum cardurile de credit Visa si Mastercard, precum si depozitele de debit instant Maestro, de care putine alte site-uri se pot lauda cu pariorii canadieni. Alte optiuni includ Skrill, Click2Pay, NETeller si Transfer de bani. Cand sunteti gata sa parasiti petrecerea, Partybets va ofera mai multe optiuni standard, inclusiv transferuri bancare si cecuri prin curier.

Știri relevante