Menu

Paysafe Card

Paysafe Card

Tarifele Paysafecard sunt o metoda populara de finantare a conturilor de pariuri online, deoarece au o serie de avantaje. In acest ghid, vom analiza ce este un Paysafecard si ce rezervari accepta Paysafecard in scopul finantarii conturilor.

Paysafecard este detinuta de grupul Paysafe, care detine si portofelele online populare Skrill si Neteller. Un Paysafecard este un card platit in prealabil, ceea ce inseamna ca puteti cheltui numai pana la suma depusa pe aceasta. Unii prefera sa foloseasca un Paysafecard decat alte metode de depozitare, cum ar fi cardurile de debit, cartile de credit sau portofelele electronice, deoarece au unele avantaje precum:

  • Carte de plata sunt o modalitate excelenta de a limita suma pe care o puteti cheltui.
  • Nu este necesar sa predati niciuna din datele dvs. bancare site-urilor de pariuri.
  • Nici o tranzactie de jocuri de noroc nu apare in extrasele de cont bancare.

Pentru a utiliza Paysafecard pe un site de pariuri sau orice alt site web, trebuie sa achizitionati un cod PIN. Acestea pot fi achizitionate la orice magazin care afiseaza logo-ul „PayPoint” (a se vedea mai jos). Cele mai frecvente puncte de desfacere sunt agentiile de stiri si oficiile postale. Vei gasi o lista de comercianti cu amanuntul langa tine, vizitand site-ul web PaySafe.

Intr-o serie, puteti achizitiona un PIN pentru valoarea de 25 RON, 50 RON, 100 RON sau 300 RON. Pur si simplu va predati numerarul si retailerul va va tipari un e-voucher care contine un ac de 16 cifre.

Va puteti conecta apoi in contul dvs. de pariuri, introduceti suma pe care doriti sa o depuneti si introduceti numarul dvs. de 16 cifre. Fondurile dvs. vor fi apoi depuse in contul dvs. de rezervare si vor fi disponibile pentru a paria.

Daca doriti sa achizitionati mai multe coduri PIN simultan pentru a va salva o calatorie la magazine de fiecare data cand doriti sa reincarcati, poate doriti sa va inregistrati pentru un cont Paysafecard online. Acest lucru va va permite sa stocati pana la 5000 de lire sterline in bonuri preplatite si sa accesati codurile PIN asociate in orice moment.

Exista, de asemenea, optiunea de a obtine o carte Masterafard Paysafecard daca doriti. Acest lucru va permite sa cheltuiti fondurile pe Paysafecard dvs. in locuri care nu accepta Paysafecard, dar accepta Mastercard.

Retrageri Paysafecard

Majoritatea caselor de pariuri nu va permit sa efectuati retrageri catre Paysafecard. Cu toate acestea, exista o mana care face si le-am enumerat in tabelul de mai sus. Daca un agent de pariuri nu accepta retragerile Paysafecard, puteti retrage pur si simplu printr-o alta metoda inregistrata, cum ar fi cardul bancar sau un e-portofel, cum ar fi PayPal, Neteller sau Skrill.

Unul case de pariuri care permite retragerile Paysafecard este Ladbrokes, care isi propune sa proceseze retragerile in 6 ore +.

Ofertele de pariuri cand utilizati Paysafecard

Retineti ca nu veti fi eligibil sa solicitati toate ofertele de pariuri la casele de pariuri atunci cand depuneti utilizand Paysafecard. Acest lucru este valabil mai ales in cazul ofertelor de bun venit, dar se aplica si anumitor oferte existente pentru clienti. Cu toate acestea, exista cateva case de pariuri care va permit sa solicitati oferte de bun venit atunci cand utilizati un Paysafecard, astfel incat sa cititi intotdeauna termenii ofertei inainte de inregistrarea si efectuarea unui depozit.

Paysafecard ofera un mod sigur si sigur de a face depozite in conturile dvs. de case de pariuri. Principalele avantaje sunt ca nu vi se solicita sa introduceti nicio informatie personala la depunere si ca puteti cheltui doar suma pe Paysafecard.

Beneficiile pariatului sportiv cu paysafecard

In primul rand, este o versiune convenabila a jocului, datorita careia jucatorii obisnuiti isi pot monitoriza situatia financiara si, in cateva secunde, pot transfera chiar si o suma mare de bani. Oamenii includ, de asemenea, acesti factori in ceea ce priveste punctele forte ale site-urilor de pariuri sportive PaySafeCard:

Nu este necesara furnizarea de informatii personale. Acest lucru neaga practic riscul de frauda impotriva clientului sistemului de plata.

Disponibilitate. In ciuda faptului ca europenii au mult mai multe oportunitati pentru achizitia sa, utilizatorii din alte tari pot gasi intotdeauna o optiune atractiva pentru ei insisi. Cumparati un voucher online acum nu este dificil, deoarece in magazinele online puteti gasi sute de optiuni pentru o varietate de sume. Mai mult, nu trebuie sa uitam ca, in faza initiala, serviciul este complet gratuit.

Comoditatea utilizarii. Acest avantaj devine si mai evident pentru cei care sunt orientati catre pietele europene. Acum este usor sa gasiti o multime de companii de Internet pentru efectuarea operatiunilor de decontare, care sunt posibile pentru a fi completate prin Paysafecard. Mai mult, toate tranzactiile au loc rapid si perfect in siguranta.

Securitate. Acest indicator in site-urile de pariuri PaySafeCard joaca un rol crucial. Inca din primele momente ale utilizarii sale, va veti da seama ca aici nu exista niciun pericol pentru siguranta fondurilor. Anonimatul si nivelul ridicat de securitate al tranzactiilor fac din site-urile de pariuri PaySafeCard unul dintre cele mai atractive sisteme de plata de pe piata.

In ciuda numarului mare de utilizatori de site-uri de pariuri PaySafeCard, sistemul functioneaza stabil si fara probleme. Acest lucru este extrem de important in conditiile de incarcare maxima, care coincid adesea cu evenimente sportive si economice importante.

Toate avantajele prezentate contribuie la formarea unei imagini pozitive a sistemului de plata PaySafeCard de pariuri online in randul utilizatorilor obisnuiti.

Care sunt principale aspecte de care te lovesti cu paysafecard

Ce este Paysafecard?

Paysafecard (fosta Ukash) va permite sa efectuati plati in numerar online fara a utiliza cardul de credit sau debit sau furnizarea de informatii personale. Este ideal pentru oricine nu are card de credit sau nu doreste sa trimita online informatii financiare. Alaturi de Bitcoin, Paysafecard este cea mai buna metoda anonima de depozitare pentru canadieni.

Cum functioneaza Paysafecard?

Un voucher Paysafecard este un buletin care contine un cod unic de 16 cifre. Utilizati acest cod pentru a depune instantaneu in contul dvs. de pariuri sportive. Tichetele Paysafecard sunt disponibile la statiile Esso, punctele de vanzare Canada Post si diverse locatii de retail din Canada si din lume. Puteti utiliza site-ul Paysafecard (www.Paysafecard.com) pentru a gasi o locatie aproape de dvs.

Este Paysafecard in siguranta?

Cu adevarat nu este mai sigur decat Paysafecard, deoarece il puteti folosi complet in anonimat. Deoarece fiecare cod Paysafecard este unic, nu este necesar sa detineti un card de plata sau sa va inregistrati pentru a utiliza serviciul.

Ce sunt taxele Paysafecard?

Paysafecard este vandut in valori de 25 RON, 50 RON, 100 RON, 300 RON. Cu cat platiti mai mult Paysafecard, cu cat veti plati o taxa mai mica la suta. La o achizitie de 50 RON de Paysafecard, veti plati o taxa de 1,49 RON. La 300 de ron, veti plati 7,95 RON.

Cum pot configura un cont Paysafecard?

Romanii in prezent nu au optiunea de a avea un cont Paysafecard online. Cumparati voucherul intr-o locatie de vanzare cu amanuntul si apoi folositi codul de 16 cifre pentru a va finanta contul de carti sportive.

Care sunt limitele Paysafecard?

Nu stim despre nicio limita la cat de mult puteti cumpara Paysafecard intr-o singura locatie.

Cum fac retrageri Paysafecard?

Daca aveti un cont Paysafecard, puteti retrage bani catre acesta introducand adresa de e-mail care este inregistrata in contul dvs. Romanii au in prezent optiunea de a avea un cont Paysafecard.

Ce valute de cont am la Paysafecard?

Paysafecard va permite sa trimiteti bani in mai multe valute diferite, inclusiv canadian. Daca trebuie sa schimbati valute pentru a finaliza tranzactia, Paysafecard ofera un calculator de conversie valutara pe site-ul sau web.

Cum se utilizeaza PaySafeCard?

PaySafeCard vinde vouchere atat online, cat si prin intermediul comerciantilor fizici, precum mici magazine alimentare si oficii postale. In Canada, ei sunt cunoscuti pentru ca isi vand bonurile din locatiile Posta Canada. In locatii fizice, puteti achizitiona vouchere folosind orice metoda pe care locatia o accepta, inclusiv cardul de credit, cardul de debit sau numerarul.

Dupa ce ati platit voucherul, acum puteti face unul dintre cele doua lucruri. Il puteti adauga in contul dvs. PaySafeCard online sau puteti face o depunere directa cu acesta direct pe site-ul de pariuri sportive la alegere. Fiecare voucher vine cu un pin de 16 cifre pe care il veti introduce fie pe site-ul PaySafeCard, fie pe site-ul de pariuri sportive la alegere si, odata verificat acel pin de 16 cifre, fondurile vor fi adaugate imediat in contul dvs.

De unde pot sa cumpar PaySafeCard?

Exista numeroase afaceri locale care vand PaySafeCard, dar cele mai notabile sunt locatiile Canada Post. Asa este, puteti accesa orice locatie Posta Canada din Canada si puteti cumpara PaySafeCard. Exista si alte locatii si sunt de obicei magazine de convenienta independente. Daca doriti sa vedeti o harta a afacerilor din zona dvs. care vand PaySafeCard, utilizati Cautatorul de locatii PaySafeCard.

Ce sume puteti cumpara PaySafeCard?

Exista valori minime si maxime la cumpararea PaySafeCard, dar retineti ca aceste limite se refera la achizitii individuale. Daca aveti nevoie de mai multi bani decat va permite maximul, trebuie doar sa faceti mai multe tranzactii. PaySafeCard in Canada se vinde in sume de 25 RON, 50 RON, 100 RON si 300 RON.

Știri relevante