Menu

Paysafecard Romania, traditie si ajutor pentru pariori

Paysafecard Romania, traditie si ajutor pentru pariori

Paysafecard Romania face parte din grupul Paysafe. Un Paysafecard permite clientilor sa efectueze plati online fara a dezvalui informatii despre contul bancar sau cardul de credit. Compania are sediul la Viena, Austria si este reprezentata in 45 de tari din intreaga lume, inclusiv Romania.

Paysafecard a fost lansat in Austria in 2000, ca o modalitate prin care consumatorii pot plati online in siguranta. Dupa un prim an de succes, cardul a fost introdus in Germania. Compania s-a extins considerabil incepand cu anul 2000 si este acum cea mai importanta solutie de plata in avans din Europa.

In 2000, singura modalitate de a achizitiona un payafecard a fost sa il cumparati la un punct de vanzare. Doi ani mai tarziu, paysafecard a fost disponibil ca e-voucher si in 2004, il puteti cumpara online. Inspirata de succesul lor, paysafecard s-a extins in Marea Britanie, Grecia, Slovenia, Spania si Slovacia in 2006. In acel an, compania a primit finantare UE pentru a-si ajuta extinderea si eforturile de promovare a platilor fara carduri de credit.

Paysafecard Romania a primit o licenta de e-money de catre FCA britanica in 2008, ceea ce a permis companiei sa emita bani electronici in toata Europa. In acelasi an, Payafecard a procesat peste 15 milioane de tranzactii. In 2009, paysafecard a adaugat alte 10 tari europene la cartile sale si a fost lansata in Argentina. In acelasi an, compania a obtinut o licenta MasterCard.

Pana in 2010, a zecea aniversare a companiei, se extinsese in SUA si Mexic. Portofoliul de produse Paysafecard include acum YUNA Prepagata MasterCard, ceea ce insemna ca era posibil sa platesti oriunde a fost acceptata MasterCard. In 2011, paysafecard a lansat aplicatia pentru telefoanele mobile.

Paysafecard este acum acceptat in 45 de tari din intreaga lume, inclusiv Romania. Este disponibil in 26 de valute si peste 600.000 de puncte de vanzare.

Știri relevante