Menu

Pe Baumbet jocurile virtuale devin realitate cu bonus mare

Pe Baumbet jocurile virtuale devin realitate cu bonus mare

Daca Baumbet are un pachet de bun venit generos, iata ca se intrece pe sine cu un bonus si mai mare la inregistrare, dar de data aceasta pe jocurile virtuale. Inainte de a va da detalii despre cum prindeti acest bonus mare, va vom spune cate ceva despre jocurile virtuale care sunt disponibile in oferta Baumbet si ce presupun ele.

Jocurile virtuale sunt o selectie de jocuri programate cu cote fixe care utilizeaza un generator de numere aleatorii de tip RNG pentru a decide rezultatul. Toti clientii vizualizeaza aceleasi programe si aceleasi rezultate.

Toate orele evenimentelor prezentate in fluxul video sunt ore CET. Ora afisata in Programatorul de evenimente este intotdeauna ora preferata de utilizator. In functie de conexiunea dvs. la internet, exista posibilitatea ca fluxul video sa apara cu o intarziere. Acesta este considerat un comportament normal si acceptabil.

Pentru toate preturile prezentate in fluxurile video se utilizeaza afisajul zecimal. Rezultatele nu pot fi influentate in niciun fel de Baumbet. Dupa terminarea evenimentului, rezultatele sunt publicate si toate pariurile pe acel eveniment sunt decontate. Rezultatele din ultimele 3 luni sunt disponibile in centrul de rezultate si pot fi cautate.

Toate castigurile sunt creditate in contul clientului. Detaliile pariurilor unui client sunt disponibile in contul vostru de pariere deschis la baumbet. Vom anula toate pariurile clientilor si vom returna fondurile in contul clientului in cazul unei probleme tehnice cu jocurile virtuale.

Acum ca am stabilit ce sunt jocurile virtuale, este timpul sa va spunem cu puteti lua acel bonus la jocurile virtuale care poate ajunge pana la 1000 ron. Iata ce pasi trebuie sa urmati:

  • va autentificati in contul vostru de pariuri deschis la Baumbet
  • efectuati o depunere de minim 50 si maxim cat va permiteti
  • contactati pe livechat sau mail echipa de suport de la Baumbet si veti primii un cod unic pe care dupa ce-l introduceti in contul vostru de pariuri la sectiunea dedicata veti primii un bonus in bani de 100% din valoarea depunerii dar nu mai mult de 1000 ron

Știri relevante