Menu

Pe exchange va puteti creea cel mai usor cotele

Daca doriti sa solicitati un pariu obscur, in special ceva care nu se intampla foarte des si alte rezervari nu au stabilit un pret, atunci aveti sansa de a invinge cotele. Daca aveti acces la date sau informatii care sugereaza ca ceva are o sansa din zece sa apara si un serviciu de pariere la cerere va ofera sanse de 10/1 sau mai bine, atunci acest lucru nu este mai invocat.

Acesta este un alt motiv bun pentru a solicita mai multor case de pariuri o sansa la un scenariu si apoi a merge cu cele mai bune.

Ofertele sunt comune cu tipurile de pariuri care au marje mai sarace (ganditi-va la tranzactiile cu acumulatorii de numar) si functii noi. Platformele de solicitare a cotelor bifeaza ambele casete si, astfel, daca cautati in jurul dvs., puteti gasi o oferta care sa-i transforme pariul in favoarea dvs.

Pentru meciurile mari de fotbal din weekend, am vazut oferte precum „plasati un pariu de 10 GBP + cote solicitate, obtineti o cerere de pariuri gratuite de 5 GBP” si, de asemenea, cresteri specifice ale preturilor la solicitarile de pariuri ale altor popoare care pot transforma un pret OK intr-unul bun .
Luati in considerare alternativele – Pariu pe schimb

Schimburile de pariuri va permit sa deveniti propria dvs. rezervare, precum si pariuri inapoi pe care le propun alti jucatori. Site-urile castiga un comision standard din toate mizele si, prin urmare, preturile tind sa aiba o valoare mai buna la schimburi.

Puteti utiliza un schimb pentru a propune un pariu. Prin urmare, daca credeti ca o echipa va pierde cu 3 sau mai multe goluri si un jucator va vedea rosu, de exemplu, in loc sa ceara pariul, puteti pune opusul acestui lucru pe un schimb (echipa va acorda mai putin de 3 goluri si fara cartonas rosu ). Acest fapt da acelasi rezultat, dar in general va avea o valoare mai buna.

Știri relevante