Menu

Pe scurt despre Excelbet in Romania

Excelbet face parte din Sky Betting & Gaming, care include SkyVegas, SkyCasino, SkyPoker si SkyBingo. Acestea sunt detinute, ati ghicit, Sky si sediul principal este in Leeds. Abia la inceputul anilor 2000 a inceput sa se formeze Excelbet si abia in jurul anului 2006 s-au facut cunoscuti de lumea pariurilor.

Depunere si retrageri

Se cunoaste ca Excelbet este extrem de rapid la depunerea banilor, cardurile de debit / credit obisnuite fiind principala metoda de alegere. PayPal este de asemenea inclus, dar acestea nu permit Skrill sau Neteller, spre deosebire de un numar tot mai mare de alte companii de pariuri online. Depozitul minim este de 5 lire sterline, in timp ce doriti sa retrageti banii este minim 10 GBP. In ciuda acestui fapt, banii sunt platiti de obicei in contul dvs. destul de rapid, desi se poate dovedi enervant atunci cand incercati sa obtineti castiguri pe site dupa un pariu de succes.

Serviciu clienti

Situat in partea dreapta sus a paginii, serviciul pentru clienti Excelbet poate fi accesat prin intermediul butonului „Ajutor”. Luand-va o intrebare generala de intrebari generale, derularea in jos dezvaluie o sectiune „Cum sa ne contactati” in care selectati o categorie si un meniu derulant apare pentru a completa optiunea „Apelare, chat sau e-mail”. Liniile lor de telefon sunt deschise 8 dimineata, asa ca nu 24 de ore din 24, ca unii altii, desi chat-ul live este disponibil in permanenta.

Informatii despre licenta

Pentru clientii din Marea Britanie, Excelbet licentiat si reglementat de catre Comisia de jocuri de noroc.
Facand parte din grupul de companii Sky, puteti avea cu siguranta incredere ca Excelbet are toate licentele necesare pentru a-si putea conduce cartea de sport si, desigur, procesarea platilor lor este configurata la cele mai inalte niveluri de securitate.

In ceea ce priveste jocurile de noroc responsabile, Excelbet este unul dintre liderii care ofera optiuni de asistenta, daca este nevoie. Acestia s-au angajat in fata jocurilor de noroc responsabile si au o serie de instrumente de auto-ajutor pentru a va ajuta sa va gestionati limitele de jocuri de noroc si pariuri. Sunt o carte de sport si o casa de pariuri acreditata GamCare si lucreaza cu o serie de organizatii caritabile independente, care pot oferi ajutor sau raspunde la orice intrebare.

Partea tehnica a site-ului foloseste cea mai recenta tehnologie de criptare SSL si 256 biti.

Știri relevante