Menu

Pe scurt despre Excelbet în România

Pe scurt despre Excelbet in Romaniaz
Excelbet face parte din Sky Betting & Gaming, care include SkyVegas, SkyCasino, SkyPoker şi SkyBingo. Acestea sunt deţinute, aţi ghicit, Sky şi sediul principal este în Leeds. Abia la începutul anilor 2000 a început să se formeze Excelbet şi abia în jurul anului 2006 s-au făcut cunoscuţi de lumea pariurilor.

Depunere şi retrageri

Se cunoaşte ca Excelbet este extrem de rapid la depunerea banilor, cardurile de debit/credit obişnuite fiind principala metodă de alegere. PayPal este de asemenea inclus, dar acestea nu permit Skrill sau Neteller, spre deosebire de un număr tot mai mare de alte companii de pariuri online. Depozitul minim este de 5 lire sterline, în timp ce doriţi să retrageţi banii este minim 10 GBP. În ciuda acestui fapt, banii sunt plătiţi de obicei în contul dvs. destul de rapid, deşi se poate dovedi enervant atunci când încercaţi să obţineţi câştiguri pe site după un pariu de succes.

Serviciu clienţi

Situat în partea dreaptă sus a paginii, serviciul pentru clienţi Excelbet poate fi accesat prin intermediul butonului „Ajutor”. Luand-vă o întrebare generală de întrebări generale, derularea în jos dezvăluie o secţiune „Cum să ne contactaţi” în care selectaţi o categorie şi un meniu derulant apare pentru a completa opţiunea „Apelare, chat sau e-mail”. Liniile lor de telefon sunt deschise 8 dimineaţa, aşa că nu 24 de ore din 24, ca unii alţii, deşi chat-ul live este disponibil în permanenţă.

Informaţii despre licenţă

Pentru clienţii din Marea Britanie, Excelbet licenţiat şi reglementat de către Comisia de jocuri de noroc.
Făcând parte din grupul de companii Sky, puteţi avea cu siguranţă încredere ca Excelbet are toate licenţele necesare pentru a-şi putea conduce cartea de sport şi, desigur, procesarea plăţilor lor este configurată la cele mai înalte niveluri de securitate.

În ceea ce priveşte jocurile de noroc responsabile, Excelbet este unul dintre liderii care oferă opţiuni de asistentă, dacă este nevoie. Aceştia s-au angajat în faţa jocurilor de noroc responsabile şi au o serie de instrumente de auto-ajutor pentru a vă ajuta să vă gestionaţi limitele de jocuri de noroc şi pariuri. Sunt o carte de sport şi o casă de pariuri acreditată GamCare şi lucrează cu o serie de organizaţii caritabile independenţe, care pot oferi ajutor sau răspunde la orice întrebare.

Partea tehnică a site-ului foloseşte cea mai recentă tehnologie de criptare SSL şi 256 biţi.

Știri relevante