Menu

Pe Sportingbet ai rezultatele omologate

Pe Sportingbet ai rezultatele omologate

Sportingbet ofera mai multe caracteristici care imbunatatesc experienta de pariere.  Cartea sportiva cuprinde multe evenimente pentru pariuri inainte de meci si live.  Functiile suplimentare includ Livescore,  statistici si rezultate.  Operatorul are un cont Twitter si Facebook care permite companiei sa transmita informatii si sa promoveze ofertele si cotele prin canalele de social media.  Clientii pot paria pe fotbal virtual,  curse de cai,  greyhounds,  speedway si trote.  Cazinoul live ofera o experienta de pariere care este similara cu ceea ce se poate bucura intr-un cazinou fizic.

Fotbalul reprezinta majoritatea pariurilor sportive,  iar cea mai pariata pe liga este Premier League englez.  Rezultatele meciului cu trei sensuri sunt afisate pentru fiecare accesoriu,  cu o legatura catre pietele aferente dintre care exista aproape 200.

Compania recunoaste doar acele rezultate obtinute pe terenul de joc sau pe platforma.  Nu sunt luate in considerare rezultatele care rezulta din masuri disciplinare de la un teren de sport sau o alta instanta de judecata.  In cazul incalcarii legilor privind sportul,  compania isi rezerva dreptul de a ingheta câstigurile si de a retine plata.

Exceptie: toate pariurile care se refera la rezultatul final al evenimentului / turneului vor fi decontate pe rezultatul oficial publicat de autoritatea de conducere a sportului / ligii / evenimentului respectiv – de obicei imediat dupa incheierea evenimentului.

Daca rezultatul oficial este schimbat in termen de 24 de ore de la incheierea evenimentului de catre organul de conducere respectiv,  compania isi rezerva dreptul de a corecta decontarea in consecinta (adica câstigurile deja platite vor fi anulate dupa care pariurile vor fi decontate in conformitate cu modificarile rezultat).  Daca un eveniment / turneu nu este finalizat din orice motive (de exemplu,  vreme rea,  probleme cu multimea,  etc. ),  dar exista un rezultat oficial dat de autoritatea de conducere in termen de 24 de ore,  atunci pariurile pe câstigatorul evenimentului / turneul vor fi decontate.  in consecinta.

Daca organul de conducere al sportului / ligii / evenimentului nu declara niciun rezultat in termen de 24 de ore de la incheierea evenimentului,  toate pariurile care nu au fost finalizate in momentul abandonului vor fi considerate nule.  Acest lucru este valabil si pentru pariurile pe termen lung.  Orice modificare a clasamentului efectuata dupa 24 de ore de la incheierea evenimentului,  din orice motive,  nu va fi luata in considerare atunci când se decide rezultatul pariului.

Știri relevante