Penguin Style castiguri la slot de ingheti ca la Polul Nord

Penguin Style castiguri la slot de ingheti ca la Polul Nord

Daca ati dorit intotdeauna sa petreceti stilul Penguin si sa vedeti cum se face in emisfera sudica, EGT va ofera o perspectiva exclusiva asupra vietii celor mai elegante pasari din regnul animal. In ciuda tuturor ghetii, atmosfera pare calduroasa odata ce pinguinii coboara si incep sa taie covorul.

Impreuna cu pinguinul imparat salbatic stivuit si Igloo imprastiat stivuit, simbolurile cu valoare mai mare includ balena ucigasa (unul dintre cei mai fermecatori pradatori apex), pinguinul crestat, crevetii si caracatita, in timp ce simbolurile traditionale ale cartilor (A, K , Q, J) poarta valoarea de plata mai mica.

Penguin Style se joaca pe 5 role, 3 randuri si 20 de betway fixe. Pariurile au 5 nivele, iar jucatorii pot paria 20, 40, 100, 200 sau 400 de monede pe toate liniile. Valoarea unui credit fiind de 0,15 USD, miza maxima poate ajunge la 60 USD. Nivelul selectat nu va afecta sansele de a declansa caracteristica Jackpot Cards. La o sesiune de joc extinsa, slotul ofera o volatilitate medie si produce 96.08% revenire la procentajul jucatorului.

Pentru a porni redarea automata, jucatorul va trebui sa lanseze meniul principal si sa faca clic pe butonul portocaliu cu sagetile. Nu exista setari avansate de redare automata si sesiunea poate fi oprita manual. Sunetele slotului pot fi dezactivate pe acelasi ecran.

Pinguinul dapper cu palaria superioara este Stacked Wild – ca atare, poate inlocui toate celelalte pictograme si poate produce cele mai mari plati pentru o combinatie de 3, 4 si 5. Igloo Stacked Scatter nu poate fi inlocuit cu Wild, deoarece acesta este simbolul care deblocheaza rundele bonus; cand 1-3 Igloos aterizeaza pe cea de-a treia tambur, vor fi declansate 3 rotiri gratuite. Scatter sau Scatters care au activat rotirile bonus se vor extinde la stanga si la dreapta si se vor transforma in Wilds, ramanand blocati pe pozitiile lor.

Impreuna cu platile standard, jucatorii pot castiga si unul dintre cele patru jackpoturi afisate in partea de sus a ecranului. Fiecare dintre Jackpot-uri este marcat de un costum de carte si, atunci cand caracteristica este activata, jucatorul va selecta cate o carte, incercand sa potriveasca trei costume. Primul meci va determina nivelul Jackpotului.

In timpul jocului de baza, o optiune de a juca si de a dubla plata va fi deblocata dupa fiecare rotire castigatoare. Dupa ce se formeaza o combinatie valida, jucatorul poate colecta banii dand clic pe butonul din dreapta sau poate incepe jocurile de noroc selectand „x2” in stanga. Fiecare presupunere reusita a culorii cartii va dubla suma si jucatorii pot juca de pana la 5 ori.

Știri relevante