Menu

Pineapple Poker variatie speciala de poker gama Texas Holdem

Pineapple Poker variatie speciala de poker gama Texas Holdem

Invatarea modului de a juca poker cu ananas ofera jucatorilor o varianta atractiva a jocului de poker Texas Holdem cu o intorsatura distractiva. Un prim pas in a intelege acest tip de poker il puteti face daca aveti rabdarea sa vizionati acest filmulet disponibil pe youtube chiar aici la aceasta adresa unde este dispsonibila de fapt o serie intreaga:

Este recomandat ca jucatorii care sunt dornici sa invete cum sa joace jocul de poker cu ananas sa inteleaga mai intâi o intelegere a regulilor pentru Texas Holdem. Noii veniti la pokerul cu ananas vor descoperi in curând ca aceasta cautare distractiva este foarte asemanatoare cu Texas Holdem, deoarece incepe intr-un mod diferit, dar se termina in mod identic cu Texas Holdem. Pokerul cu ananas implica carti cu gauri, carti comunitare, runde de pariuri si aruncarea unei carti cu gauri fara a extrage alta. Pokerul cu ananas este o forma interesanta a jocului de poker care poate oferi o forma distractiva de divertisment pentru un jucator din Texas Holdem care ar dori sa sune la schimbari. Acest joc poate fi, de asemenea, distractiv pentru jucatorii care nu au jucat niciodata Texas Holdem.

Trebuie remarcat faptul ca scopul principal al jocului de poker cu ananas este de a crea cea mai puternica mâna de poker cu 5 carti dintr-o combinatie de carti gaurite si carti comunitare.

Este recomandat ca jucatorii pentru prima data din jocul de poker ananas sa arate mai intâi regulile de baza ale jocului. Pokerul cu ananas este un joc destul de simplu de invatat, mai ales daca un jucator este deja familiarizat cu regulile Texas Holdem.

In jocul de poker cu ananas, dupa postarea blind-urilor, se impart trei carti de buzunar pentru fiecare jucator. Apoi are loc o runda de pariuri. In continuare, sunt afisate trei carti comunitare, cunoscute sub numele de flop.

Dupa urmatoarea runda de pariuri, jucatorii selecteaza una dintre cele trei carti de gauri sau de buzunar pentru a fi aruncate. Trebuie remarcat faptul ca, in pokerul cu ananas obisnuit, aruncarea uneia dintre cartile gaurilor are loc inainte de flop, in timp ce in jocul de ananas nebun, care este mai frecvent, acest lucru se intâmpla dupa flop.

Dupa aceasta etapa, restul jocului de poker cu ananas se joaca la fel ca Texas Holdem. O a 4-a carte de comunitate este distribuita cu fata in sus si aceasta este cunoscuta sub numele de turn sau strada 4. Dupa o runda de pariuri suplimentara, se distribuie o a 5-a si ultima carte comunitara si aceasta este denumita river, in termeni de poker. Dupa o ultima runda de pariere, este timpul pentru confruntarea in care jucatorii ramasi isi dezvaluie mâinile.

Jocul de poker cu ananas este cunoscut si in unele cazuri sub numele de poker cu ananas nebun. In ansamblu, trebuie remarcat faptul ca jocul de poker cu ananas ruleaza conform regulilor Texas Holdem, cu exceptia aruncarii celei de-a treia carti.

Pokerul cu ananas ofera o alternativa atractiva la jocul Texas Holdem. Este usor sa inveti cum sa joci pokerul cu ananas, mai ales daca cineva stie deja instructiunile jocului Texas Holdem.

Știri relevante