Menu

Plasarea de paruri sub si vanzarea lor in timp ce se joaca

Plasarea de paruri sub si vanzarea lor in timp ce se joaca

Aceasta strategie presupune parierea pe echipe puternice la inceputul saptamanii ( atunci cand cotele sunt mai mari pentru acestea ) si, cu cateva minute inainte de inceperea meciurilor, plasati un pariu contra acelor echipe, dar la o alta casa de pariuri. Este aproape sigur ca, cotele pentru echipa favorita au scazut, deoarece multi pariori din lume au pariat pe acele echipe.

In ligile in care rezultatul unui meci care se incheie cu un rezultat de sub 2,5 goluri este ceva obisnuit, se pariaza pe “sub 2,5”goluri si apoi cautati pietele meciurilor care sunt live, unde puteti vinde acele meciuri de “sub”, la pauza, de exemplu.

Apoi, faceti o estimare proprie pentru meciurile de tenis si unde va place un sportiv care nu este favorit si are o cota mare la castigarea meciului, pariati pe sportivul respectiv, dar cu sume mici, iar apoi, din nou, pe piata meciurilor live, vindeti acele cote atunci cand meciul este strans sau atunci cand acel sportiv conduce cu 1 set in fata, game-uri si asa mai departe.

Abilitatea optiunilor de a plasa si retrage pariuri este masiva. Totusi, cele mai multe strategii de pariuri necesita timp si efort, deoarece, totul se rezuma la urmarirea pietelor si la asteptare si ar putea sa treaca ceva timp pana veti gasi balanta potrivita intre gasirea meciului/meciurilor potrivite la o cotele dorite si indepartarea acelora care au un profit mic. Dar rabdarea si perseverenta sunt cheia.

Alta cheie a strategiei Betfair este asa numita ‘impartire”. Se poate aplica in cazul curselor de cai, in cazul carora pariati pe calul care are cote mici sa castige. Sau se poate apica in cazul unui meci de fotbal, in care, de exemplu, pariati pe primul marcator. Astfel, aveti un risc potential mic, iar impartirea este acolo unde impartiti miza corect, astfel incat oricare ar fi rezultatul , tot veti obtine un profit, chiar daca este unul mic. Crearea cotelor este exact acelasi lucru, doar ca in acest caz veti plasa pariuri direct si ar trebui sa plasati doar pariuri ale caror rezultate sunt foarte putin probabil sa iasa.

Asadar, aveti o uriasa varietate si control asupra veniturilor voastre, cu oricare dintre strategiile Betfair. Totul se rezuma la urmarirea cotelor, deoarece puteti da peste o fluctuatie a acestora cateva secunde mai tarziu, ceea ce va permite sa obtineti controlul deplin asupra plasarii si retragerii pariurilor. Puteti adapta acest lucru si in cazul pariurilor live sau a pariurilor simple sau a strategiilor de schimburi de pariuri.

Știri relevante