Plasarea unui pariu pe golf la orice casa de pariuri

Pariatul pe golf este un lucru destul de complicat pentru un parior, deoarece campurile sunt largi si cursurile variaza  foarte mult. Incercarea de a gasi castigatorul unui meci de golf nu este la fel cu cea de a gasi castigatorul dintr-un meci de fotbal. Sunt mult mai multe optiuni de urmarit, decat 2 posibili castigatori.

In primul rand, intotdeauna trebuie studiata forma si intalnirile anterioare, iar intalnirile anterioare, cel putin pentru unul dintre jucatori, este regula de aur. Veti observa trenduri mari ale unor incepatori care au viata grea in meciuri, deoarece este primu lor meci. Asa ca, evitati-i pe acestia. Asa ca mai restrangeti putin campul de cautare a unui castigator, prin selectarea formei si statisticilor intalnirilor anterioare. Oricum, un meci de golf capata contur mereu dupa primele 2 runde si, de obicei, se contureaza si un castigator.

Astfel, acum este momentul de a profita de acest avantaj si de a plasa un pariu pe favorit. Doar pentru a clarifica, atunci cand plasati un pariu, in mod normal spuneti ca aveti credinta ca un rezultat nu se va intampla. Sa spunem ca plasati un pariu pe un jucator de golf care se afla in partea de sus a clasamentului dupa cea de-a 2 a runda, apoi mizati ca nu va castiga meciul. Pariati practic ca va pierde.

Nu este intotdeauna fezabil sa urmariti meciurile live, asa ca vine intrebarea ce sa urmariti atunci cand plasati un pariu pe un favorit, atunci cand vine vorba de pariatul pemeciurile de golf?Cotele de la sfarsitul unei runde. Faceti asta la sfarsitul primei, celei de-a 2 a si a 3 a runde. In general, sfarsitul primei runde este cea mai riscanta optiune din toate 3 rundele, deoarece cineva, in general, arata o forma deosebita si apoi se prabuseste in celelalte 3 zile. Dar daca este unul dintre favoritii din pre-turneu, atunci acesta va fi optiune buna. Asa ca, indiferent daca este un favorit din pre-turneu sau daca este un leader peste noapte, care are pretentii de castigator, plasarea de pariuri pe acestia, poate sa aiba o anumita valoare.

Asa ca urmariti cotele. Una dintre reguli spune ca trebuie sa va ghidati dupa cotele date de casa de pariuri, deoarece sunt cele mai aproape de realitate. Plasarea unui pariu pe o cota mai mare de 1,8  este probabil limita. Aceasta este probabil limita maxima a cotei unui favorit. Din nou, nu va veti uita dupa cel mai mare profit, ci veti cauta cote ce au o valoare undeva intre 2,00 si 3,00 dupa desfasurarea catorva runde. Este o strategie simpla, dar poate fi folosita cu eficacitate.

Știri relevante