Menu

Plasati pariul pe care doriti sa il plasati

Plasati pariul pe care doriti sa il plasati

Profit contra stimularii personalizate – Companiile de pariuri vor conduce adesea piete sau preturi la costuri, chiar si in pierdere, pentru a atrage punerii. Prin urmare, preturile cotelor pot fi modificate in mod deliberat pentru a fi mai putin rentabile daca se potrivesc obiectivelor rezervarii. A avea cateva conturi deschise cu diverse rezervari poate fi, prin urmare, o strategie sensibila care va permite sa pariati cu cel cu cele mai bune cote pentru o anumita selectie.

Nu exista nicio formula pentru a plasa un pariu. Uneori este bine sa obtii un pariu ante-post mai devreme inainte ca banii sa se revanteze si sa se mute piata. Uneori este mai bine sa astepti aproape pana in ultima clipa sau sa pariezi in joc pentru a obtine cel mai bun pret. Acest lucru depinde in principal daca credeti ca sansele vor fi mai scurte (mai putin valoroase) sau se vor prelungi (vor deveni mai valoroase) pe parcursul evenimentului. Pariul este pana la urma un joc de ghicire in primul rand, iar principalul factor in a decide cel mai bun moment pentru a paria este instinctul.

Voi da un exemplu despre momentul in care timpul de pariere poate fi profitabil. In multe meciuri de fotbal unde aveti un favorit puternic, de multe ori nu merita sa pariati pariul inainte de meci. Linia va fi in general cota si, prin urmare, va trebui sa puneti in joc mai multi bani decat puteti castiga. Foarte des, insa, o echipa de top va concesiona un gol timpuriu, dar va reveni pentru a castiga totusi jocul. Daca pariati un pariu live atunci cand o echipa pierde, puteti obtine un pret mult mai bun decat l-ati avea inainte de meci.

Cum pariati Ganditi-va la pariul pe care doriti sa il acordati inainte de a vizita casa de pariuri sau site-ul de pariuri. Daca nu faceti acest lucru, puteti ajunge adesea sa pariati pariuri care suna bine la momentul respectiv, dar pot avea o valoare slaba. Este la fel ca sa mergi la un supermarket fara o lista predefinita, termini cu tot felul de lucruri din carucior.

Daca doriti sa plasati un pariu total, atunci puneti un drept, daca doriti sa plasati un acumulator, atunci faceti asta si asa mai departe. Destul de des, casele de pariuri vor avea linii imbunatatite sau oferte legate pentru a atrage clientii sa parieze. De exemplu, vrei sa pariezi pe Arsenal pentru a-l invinge pe Man United, asa ca mergi la rezerva ta care are o oferta pentru Arsenal sa castige si ambele echipe sa inscrie. Acum nu acesta este pariul pe care intentionati sa il efectuati, daca acum plasati pariul si Arsenal castiga cu 2-0, atunci veti ajunge sa va dati cu piciorul.

Știri relevante