Menu

Playson furnizorul de unicate pe piata sloturilor

Playson furnizorul de unicate pe piata sloturilor

Playson ar putea fi un dezvoltator de software recent stabilit in industria jocurilor, dar asta nu inseamna ca nu au succes. La fel ca majoritatea noilor dezvoltatori de software, principalul obiectiv al lui Playson este sloturile online, dar construiesc constant pe biblioteca lor de jocuri de masa, astfel incat sa va puteti astepta sa gasiti o gama completa in anii urmatori. Compania care pare sa aiba fondul lor in numeroase grupuri diferite din Rusia ofera in prezent mai mult de 40 de jocuri de sloturi, ruleta, blackjack si cateva jocuri video de poker. Compania foloseste in principal tehnologia HTML5 si grafica HD care asigura o experienta excelenta in jocuri.

Software-ul lui Playson ofera utilizatorilor o experienta foarte primitoare prin diversele sale posibilitati functionale. Inainte de a incepe un joc pe un slot machine. Va veti putea bucura de o introducere, care este de fapt un film de animatie, cu o scurta expunere a jocului. Aceasta caracteristica convinge aproape fiecare jucator sa inceapa sa joace, deoarece grafica este pur si simplu incredibila. O alta caracteristica excelenta a software-ului Playson este faptul ca jocurile sunt acceptate in multe limbi diferite, ceea ce ajuta la atragerea multor jucatori din diferite tari catre site-urile care ofera sloturi video Playson. Elementele grafice ale sloturilor sunt cu siguranta unice si creeaza un sentiment de animatie din viata reala.

Jocurile Playson au o baza distincta care ofera caracteristici incredibile, cum ar fi o setare de redare automata care permite jucatorilor sa se invarte automat pana la 100 de rotiri. Aceasta caracteristica include opriri automate atat pentru limitele de castig unice, cat si pentru pierderi. Setarea turbo play nu face parte din experienta atunci cand joci jocuri Playson, dar RTP-ul sloturilor este mai mult decat compenseaza. Jocurile lor au o marja medie de aproximativ 4%, ceea ce se refera la un RTP de 96%. Se intelege ca aceasta este media pentru industrie. Jocurile lor au, de asemenea, caracteristici bonus interesante, care ar putea fi un alt motiv pentru popularitatea lor.

Sloturile Playson pot fi savurate in nenumarate cazinouri online, iar pana in prezent au creat si lansat peste 40 de sloturi in lumea minunata a jocurilor online. Majoritatea jocurilor sunt prietenoase cu mobilul si nu numai ca exagereaza creativitatea, dar sunt si interesante si interesante de jucat. De cand a aparut Playson la prestigiosul show ICE. Au lansat o serie de sloturi noi care se dovedesc populare la cazinourile online, precum si la iGamers. HTML5 este motorul principal de constructie, care este un limbaj de computer care se poate traduce pe dispozitive mobile. Calculatoare si tablete care permit o accesibilitate rapida si usoara.

Știri relevante