Menu

Porniti la pariuri sportive cu Efbet Romania

Porniti la pariuri sportive cu Efbet Romania

Este de mai mult de 20 de ani pe piata pariurilor sportive. Este o casa de pariuri licentiata, ofera o varietate de posibilitati de a paria on line in variate sporturi cu cote mari, bonusuri multe, sisteme de plata usor de folosit, securizate on line, o rapida si flexibila comunicare cu operatori profesionisti, lucruri care fac vizitarea site-ului si mai captivanta. Efbet Romania ofera:

-pe langa cotele bune, puteti profita de:

-sporturi-aceasta ofera pariuri pe meciuri din campionatele si ligile de top.

-pariuri live-puteti paria pe  echipele preferate.

-bonusuri-pana la 100 de euro bonus de bun venit pentru clientii noi, precum si oferte pentru jucatorii obisnuiti.

-cazinou-emotii noi la noul casino on line.

-lozul cel mare-este un jackpot special, daca preziceti cu success un anumit numar de intalniri.

De asemenea, pe platforma casei de pariuri veti gasi statistici si rezultate oficiale, jocuri de cazinou si cele mai moderne sisteme de plata on line. Timpul de transfer al banilor catre contul bancii tale a scazut, durand 10 minute pana cand puteti retrage banii.

Pe langa cotele mari si variatele tipuri de sporturi pe care puteti paria, Efbet ofera si oferte bonus foarte bune, atat pentru jucatorii noi care se inregistreaza, dar si pentru cei care sunt deja sunt inregistrati. . Pe moment, se ofera un bonus de bun-venit de 100 de euro-pentru pariurile sportive-un bonus de reincarcare de 100 % , Bonus in Cazinou de Jucat la Mese si beneficii pentru clientii VIP.

Bonusul de 100 de euro se acorda la primul deposit si poate fi folosit doar o singura data. Pariul gratis este adaugat contului tau de indata ce finalizati procesul de inregistrare. Acest bonus trebuie acordat in termen de 7 zile si trebuie plasate pariuri pe meciuri care au cote nu mai mici de 1, 50.

In ceea ce priveste inregistrarea pe Efbet, aceasta este extrem de rapida, Durand doar cateva minute. Pasii pe care trebuie sa ii urmati la inregistrare:

-intrati pe site-ul EFBET.

-va aparea un link “inregistrare”

-apoi se va deschide o noua fereastra cu mai multe campuri in care trebuie scrise informatiile aferente.

-introducerea corecta a datelor.

Știri relevante