Menu

Posibile scenarii de editare a pariurilor sportive

Editarea unui pariu live este o forma de incasare si deci, daca utilizati functia alaturi de o promotie, exista posibilitatea de a invalida oferta sau de a pierde orice bonus asociat. De asemenea, este posibil ca acesta sa nu tina cont de nicio cerinta de transfer, daca utilizati bani promotionali.

De exemplu, multe oferte regulate de bani inapoi si pariuri gratuite, precum si bonusuri de inscriere nu conteaza daca incasati un pariu. Merita sa verificati exact termenii oricarei oferte inainte de a decide sa utilizati functia de editare a pariurilor sau de a efectua bani.

In general, evitati editarea pariurilor atunci cand utilizati alte oferte.

Editarea Betfair nu inseamna doar eliminarea selectiilor pe care gandul dvs. le va pierde, ci poate fi si adaugarea de picaturi sau schimbarea acestora pentru a va imbunatati plata.

Daca credeti ca pariul dvs. existent este un castig sigur, atunci adaugarea unei noi selectii in va poate oferi un boost de castig. Schimbarea alternativa la momentul potrivit ar putea impiedica pierderea unui pariu. Iata trei scenarii diferite in care puteti utiliza functia de editare a pariurilor.

Scenariul 1: Ati plasat o dubla pe doua echipe de fotbal care pornesc in acelasi timp intr-o sambata dupa-amiaza. Este jumatate de timp si ambele echipe castiga confortabil, acesta este probabil momentul in care sa te gandesti sa adaugi intr-o a treia selectie care ar putea creste cotele si suma finala de plata.

Scenariul 2: Acumulatorul tau de patru meciuri este in direct, trei dintre echipele tale castiga, dar o echipa face 0-0. Au trecut 70 de minute si jocul este drab, crezi ca nimic nu se va schimba. Pe de alta parte, Man United face si 2-2, dar ai sentimentul ca sunt mai predispuse la o victorie. Schimbarea selectiei existente in acest scenariu ar putea transforma pariul de la un pierzator la un castigator.

Scenariul 3: Ati pariat pe Chelsea pentru a castiga, sunt 1-0 cu zece minute pentru a merge si arata confortabil. Dintr-o data portarul se accidenteaza, iar portarul din a doua alegere pare nervos, nu iti place sa mai pariezi sa castigi. Arsenalul castiga, de asemenea, 1-0 acasa si ai cote similare, schimbi pariul de la Chelsea la Arsenal fara costuri mari si acum ai mai multa incredere in pariul tau.

Știri relevante