Menu

Pot folosii card neteller in Romania pentru jocuri de noroc

Pot folosii card neteller in Romania pentru jocuri de noroc

Neteller ofera, de asemenea, un Mastercard preplatit virtual, care poate fi utilizat pentru a cheltui la mii de site-uri web, fara a fi nevoie sa detineti o carte de plata din plastic. Atata timp cat ai fonduri disponibile in contul Neteller, vei putea cheltui banii folosind cardul Net + virtual.

Principalul beneficiu al detinerii cardului Net + Virtual pe cardul Net + Preplatit este ca nu trebuie sa platiti pentru livrarea cardului, astfel incat este absolut gratuit pentru a incepe si este disponibil pentru a fi utilizat imediat ce creati contul Neteller. De asemenea, puteti detine pana la 5 carduri virtuale care au propriul nume, moneda si o limita optionala.

Din nou, cardul Net + Virtual este disponibil in 8 monede: GBP, USD, EUR, JPY, AUD, DKK, CAD, SEK.

Gestionarea flexibila, rapida si eficienta a banilor pentru strategiile de tranzactionare sau pariuri

Depunerile si retragerile rapide va permit sa primiti fondurile din conturile dvs. de pariuri / tranzactii online mult mai rapid decat retragerile obisnuite de carduri bancare

Transferurile peer-to-peer (P2P) va permit sa trimiteti instantaneu fonduri din intreaga lume catre contul Neteller al prietenilor si familiei.

Conturi valutare multiple pentru a trimite si cheltui bani pe plan international fara taxe FX

Detinuta de compania cotata public, Paysafe Ltd pentru a va asigura ca fondurile dvs. sunt in siguranta

Mastercard preplatit plastic si virtual pentru un acces usor la numerar pentru cheltuieli online si offline

Programul de recompensa VIP intern al Neteller va permite sa castigati incasari de pana la 0,80% si sa profitati de taxe mult reduse, limite crescute si recompense suplimentare.

Participarea la planul de recompense VIP Neteller impreuna cu planul ce va ofera o actualizare instantanee de bronz Pro VIP si posibilitatea de a castiga un rabat mare la transferurile dvs.

Știri relevante