Menu

Poti fi limitat de case daca faci asta

Exista multe servicii de pariuri potrivite, majoritatea sunt servicii de abonament unde platiti pentru instructiuni. Aceasta este o pariere asociata in care „jucatorii” iti spun ce ofera sa faci si ce sa pariezi. Exista chiar si programe software care vor gasi automat cele mai bune piete si cote care sa maximizeze profiturile.

Desigur, puteti face si manual, ceea ce necesita mai multe cercetari, dar este, desigur, mai profitabil, deoarece economisiti costul abonamentului.

Exemplu de pariuri potrivite – Aveti o oferta de „pariu 10 RON pentru a primi un pariu gratuit de 10 RON” cu doua rezervari diferite si intentionati sa pariati pe doua meciuri de tenis diferite (alcatuite), Jimmy Jones vs Kevin Conner in meciul 1 si John Doe vs. Peter Smith in meciul 2. Exista doar doua rezultate posibile pentru fiecare meci.

Cu casa de pariuri A plasati pariul de calificare de 10 RON la meciul castigator Jimmy Jones si folositi pariul gratuit de 10 RON pe meciul 2 castigator al lui John Doe.

Cu casa de pariuri B plasati pariul de 10 RON pe meciul castigator Kevin Conner 1 si pariul gratuit de 10 RON pe meciul 2 castigator Peter Smith.

Oricare ar fi rezultatul celor doua jocuri, garantezi ca vei castiga cu ambele case de pariuri.

Acum, in realitate, este adesea mai implicat decat acest lucru, deoarece exista un proces de cote si de potrivire a pachetelor pentru a maximiza profiturile (intrucat miza pariurilor gratuite nu se returneaza), dar exemplul de mai sus va ofera ideea de baza.

Oricare ar fi sa o faci, casele de pariuri urasc pariurile potrivite, deoarece profita de oferte generoase concepute pentru a atrage si a pastra clientii. Punctierii ar trebui sa-l urasca, deoarece reduce, de asemenea, generozitatea ofertelor pentru legionarii legitimati de la companiile de pariuri.

Daca sunteti prins cu pariuri potrivite, veti avea cu siguranta contul dvs. limitat, astfel incat nu puteti solicita mai multe promotii, poate chiar inchise. De asemenea, operatorii vor impartasi adesea informatii, astfel incat daca sunteti prinsi de unul sau doi, puteti gasi I.P.

Exista doar atat de multe oferte acolo si daca le exploatati pe toate cu pariuri potrivite, veti ajunge probabil cu o multime de conturi de pariuri inutile si restrictionate. Prin urmare, daca doriti sa potriviti pariurile, asigurati-va ca intelegeti riscurile.

Știri relevante