Menu

Poti folosii skrill sa cumperi BTC pentru pariuri sportive

Poti folosii skrill sa cumperi BTC pentru pariuri sportive

Skrill ofera o solutie de plata globala care permite clientilor sa depuna sau sa transfere fonduri instantaneu. Este una dintre cele mai simple modalitati de a cumpara bitcoin (BTC) la nivel mondial, deoarece Skrill accepta peste 200 de tari si teritorii si permite utilizatorilor sa transfere bani in peste 40 de monede. Achizitiile online rapide, usoare si sigure fac din Skrill unul dintre cei mai importanti furnizori de plati digitale din lume si o alegere populara printre utilizatorii online care doresc sa primeasca plati de criptomonede la nivel global.

Skrill este o platforma gratuita care functioneaza similar cu PayPal. Aici puteti afla cum sa cumparati Bitcoin cu Skrill. Platforma Skrill este inca amintita de multi drept MoneyBookers. A fost operat sub acest nume pâna in 2010, când a devenit parte a grupului PaySafe si a fost redenumita Skrill. Skrill este o afacere proprie de comert electronic care permite transferuri de bani si plati pe internet. Spre deosebire de alte platforme de transfer, transferurile prin Skrill sunt gratuite si se efectueaza imediat.

Similar cu PayPal, Skrill necesita verificarea datelor personale ale fiecarui utilizator. Acest lucru asigura securitatea transferurilor de bani. Cu cât este mai mare nivelul de verificare, cu atât este mai mare suma de bani care poate fi tranzactionata. O verificare o singura data la crearea unui cont este suficienta: toate transferurile pot fi efectuate rapid dupa o autentificare.

Platile Skrill sunt acum acceptate de numeroase companii de comenzi prin posta, cazinouri online si platforme de poker. Cu toate acestea, pe platformele de tranzactionare Bitcoin, Skrill este si mai putin obisnuit ca mijloc de plata.

Banii pot fi transferati prin Skrill fie direct intr-un cont bancar, fie in alt portofel Skrill. Daca ati primit banii singuri, il puteti transfera in contul bancar depus in orice moment si il puteti remedia. Beneficiile speciale sunt disponibile cu Skrill ca membru VIP. Depozitele bancare sunt procesate mai rapid, limitele tranzactiilor sunt mai mari si veti avea acces la instrumente speciale de securitate.

Știri relevante