Menu

Poti folosii telefonul cu android la Unibet

Poti folosii telefonul cu android la Unibet

Descarcarea aplicatiei noastre sportive pentru Android este usoara, dar nu veti gasi in magazinul Google Play, deoarece este o aplicatie cu joc pentru bani reali, in schimb aplicatia este descarcata direct de pe site-ul nostru. Pentru a-l descarca, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa permiteti „Surse necunoscute” pe dispozitivul dvs. Android:

Mergi la Setari.
Alegeti Securitate (aplicatii sau Ecran de blocare si securitate pentru unele dispozitive)
Bifati caseta Surse necunoscute

Dupa ce ati permis Sursele necunoscute, faceti clic pe acest link utilizând dispozitivul dvs. Android pentru descarcare – www.unibet.com/apps/betting.

Dupa descarcarea aplicatiei, puteti dezactiva din nou sursele necunoscute din sectiunea de securitate.

Descarcarea aplicatiei este foarte simpla. Trebuie sa aveti un cont Unibet inainte de a va autentifica si a juca. Pentru a va obtine contul, accesati www.unibet.com/poker, faceti clic pe butonul INREGISTRARE ACUM si creati-va contul. Dupa ce ati facut acest lucru, faceti clic pe meniul principal din stânga si derulati la Aplicatii. Aici puteti gasi aplicatia Android Unibet Poker. Faceti clic pe descarcare si un fisier APK (numit UnibetPoker.apk) va incepe sa descarce. Acum fisierul este mare, asa ca aveti rabdare in timp ce ajunge pe dispozitiv. Odata descarcat, glisati in jos meniul de sus, faceti clic pe fisier si apasati Instalare. Aplicatia se va instala acum si puteti gasi si lansa aplicatia, apoi conectati-va cu detaliile contului pe care le-ati obtinut mai devreme.

Nu conteaza ce marca de Android utilizati, acest proces va functiona pentru toate modelele HTC, Nokia, LG, Samsung, One plus si orice alte modele.

Aplicatia de poker Unibet va permite sa va bucurati de misiuni si promotii actualizate regulat, care sunt toate disponibile in aplicatie si, de asemenea, pe versiunea desktop. In fiecare luna, poker Unibet va ofera sansa de a câstiga premii in numerar real prin completarea misiunilor de poker in diferite tipuri de joc. Aceste misiuni sunt o valoare excelenta pentru bani si sunt o modalitate ideala de a explora diferite zone ale Unibet Poker pentru a gasi jocul care vi se potriveste cel mai mult. Misiunile sunt distractive si cu siguranta merita sa le faci. Acestea variaza de la sarcini simple, cum ar fi schimbarea fundalului unui tabel la câstigarea unui turneu. Cu cât lucrezi mai mult si te joci, cu atât mai multe functii frumoase le vei debloca. Sunt intr-adevar distractive de jucat si o modalitate excelenta de a obtine bani si bonusuri gratuite.

Știri relevante