Menu

Poti juca loto grecia kino chiar la Stanleybet

Poti juca loto grecia kino chiar la Stanleybet

Stanleybet Malta Limited opereaza de la birouri in Malta si este reglementata si detine o licenta de clasa 2 eliberata de Loteria si jocurile de noroc – Malta.

Nu este acceptat niciun pariu pana cand nu este furnizata o primire valabila, sub rezerva regulilor STANLEYBET. Castigurile vor fi platite numai dupa prezentarea chitantei originale.

STANLEYBET isi rezerva dreptul de a refuza intregul sau orice parte a oricarui pariu la momentul oferit. Pariurile plasate prin STANLEYBET sunt acceptate numai daca au trecut prin procedura generala de pariere STANLEYBET aprobata. Nu sunt permise alte formulare daca nu sunt aprobate in mod expres de STANLEYBET. Se vor aplica doar pariurile care rezulta pe inregistrarile computerizate ale punctului de pariere (care este controlat din Malta) si vor fi acceptate cu excluderea oricarei alte oferte.

Clientul este obligat sa verifice daca pariul tiparit pe chitanta de catre computer corespunde cu pariul solicitat. Daca nu corespunde, clientul poate solicita anularea pariului respectiv in termen de 5 minute de la tiparire. Cu toate acestea, daca un eveniment inclus in pariu a inceput inainte de expirarea acestei perioade, atunci pariurile nu pot fi anulate fara aprobarea STANLEYBET.

In conformitate cu directivele belgiene referitoare la protectia vietii private a clientului, este strict interzis proprietarului unui punct de pariere sa faca o reproducere, in orice mod posibil, a chitantei originale de pariere care este predata clientului . Clientii sunt sfatuiti sa informeze imediat biroul central al STANLEYBET Belgia in cazul incalcarii acestei reguli.

Activitatile normale ale punctului de pariere pot avea loc numai in timpul programului de lucru stabilit agreat de STANLEYBET. STANLEYBET isi rezerva dreptul de a anula orice miza plasata in afara orei de lucru a punctului de pariere, chiar daca miza a fost acceptata de computer si chitanta relevanta a fost tiparita.

Știri relevante