Menu

Poti paria si in agentii la Sportingbet

Poti paria si in agentii la Sportingbet

Sportingbet este o casa de pariuri care s-a consacrat si care se rezuma doar la pariurile on-line, functionand doar in mediul on line al pariurilor. Are agentii on line in peste 200 de tari. In Romania, numarul clientilor Sportingbet este intr-o continua crestere datorita calitatii produselor oferite.

Chiar daca apar tot felul de case de pariuri, Sportingbet incearca sa isi mentina active jucatorii prin programe de fidelitate si bonusuri mai realiste si usor de rulat.

Activitatea Sportingbet se desfasoara doar in mediul on line. Produsele Sportingbet sunt imbunatatite in fiecare an , lucru care se observa cel mai mult pe mobil, platforma fiind optimizata. In Romania, multi dintre clientii Sportingbet au fost atrasi de calitatea produselor. Aceasta agentie ofera pariuri cu cote mari, promotii care sunt constant active si programe de fidelitate pentru jucatori.

Oferta agentilor Sportingbet se refera la o aplicatie mobila pentru pariuri si casino, oferta pentru pariuri sportive este foarte bogata, gasiti si transmisiuni live, disponibilitatea unui sistem de recompense in functie de mize, ExtraOferirea de 9 metode de depunere, posibilitatea adaugarii competitiilor la favorite, statistici si rezultate pentru fiecare competitive, un calendar al evenimentelor si transmisiunilor din acea zi.

Legat de numarul de clienti activi, acesta se ridica undeva la peste 700, 000. Punctul forte al agentiei il reprezinta oferta variata de pariere, dar si cand vine vorba despre cote, si la acest capitol Sportingbet este una dintre agentiile de top. Sportingbet are in oferta si pariuri unice, pariuri ce nu apar in oferta altor case pariuri, cotele fiind un alt punct de atractie al acesti agentii, fiind peste media altor case de pariuri.

Agentia isi intampina clientii cu un bonus de bun venit de pana la 200 de RON, avand totusi conditia sa realizeze o depunere de minimum 40 de RON in primele 7 zile de la inregistrare. Agentia isi bucura clientii fideli cu tot felul de concursuri si premii. Toate depunerile sunt procesate instantaneu, cu exceptia celei de transfer bancar, care poate dura intre 3 si 5 zile.

Știri relevante