Menu

Poţi paria şi în agenţii la Sportingbet

Poti paria si in agentii la Sportingbet

Unde are agenţii stradale Sportingbet

Sportingbet este o casă de pariuri care s-a consacrat şi care se rezumă doar la pariurile on-line, funcţionând doar în mediul on line al pariurilor. Are agenţii on line în peste 200 de ţări. În România, numărul clienţilor Sportingbet este într-o continuă creştere datorită calităţii produselor oferite.

Chiar dacă apar tot felul de case de pariuri, Sportingbet încearcă să îşi menţină active jucătorii prin programe de fidelitate şi bonusuri mai realiste şi uşor de rulat.

Activitatea Sportingbet se desfăşoară doar în mediul on line. Produsele Sportingbet sunt îmbunătăţite în fiecare an, lucru care se observa cel mai mult pe mobil, platforma fiind optimizată. În România, mulţi dintre clienţii Sportingbet au fost atraşi de calitatea produselor. Această agenţie oferă pariuri cu cote mari, promoţii care sunt constant active şi programe de fidelitate pentru jucători.

Cum arată oferta agenţiilor Sportingbet

Oferta agenţilor Sportingbet se referă la o aplicaţie mobilă pentru pariuri şi casino, oferta pentru pariuri sportive este foarte bogată, găsiţi şi transmisiuni live, disponibilitatea unui sistem de recompense în funcţie de mize, ExtraOferirea de 9 metode de depunere, posibilitatea adăugării competiţiilor la favorite, statistici şi rezultate pentru fiecare competitive, un calendar al evenimentelor şi transmisiunilor din acea zi.

Legat de numărul de clienţi activi, acesta se ridică undeva la peste 700, 000. Punctul forte al agenţiei îl reprezintă oferta variată de pariere, dar şi când vine vorba despre cote, şi la acest capitol Sportingbet este una dintre agenţiile de top. Sportingbet are în ofertă şi pariuri unice, pariuri ce nu apar în oferta altor case pariuri, cotele fiind un alt punct de atracţie al aceşti agenţii, fiind peste media altor case de pariuri.

Agenţia îşi întâmpină clienţii cu un bonus de bun venit de până la 200 de RON, având totuşi condiţia să realizeze o depunere de minimum 40 de RON în primele 7 zile de la înregistrare. Agenţia îşi bucură clienţii fideli cu tot felul de concursuri şi premii. Toate depunerile sunt procesate instantaneu, cu excepţia celei de transfer bancar, care poate dura între 3 şi 5 zile.

 

Știri relevante