Power Stars castiguri mari de la stelute puternice

Power Stars castiguri mari de la stelute puternice

La prima vedere ti-ar fi iertat ca ai crezut ca acesta este un slot traditional standard. La o inspectie mai atenta veti observa ca toate pictogramele sunt stivuite, inclusiv stelele de putere. Cititi mai departe pentru a afla de ce este o combinatie atat de puternica.

Power Stars foloseste un aspect similar cu alte sloturi clasice. Acest lucru face incredibil de usor de inteles fara a limita optiunile. Veti observa ca toate butoanele sunt amplasate sub role. Aceasta nu numai ca arata mai bine, dar face si configurarea pariurilor o sincronizare.

Nu veti gasi nimic iesit din comun (barati siglele stivuite) pe tamburi, deoarece fiecare pictograma se bazeaza pe masini clasice de fructe. Aceasta inseamna ca se pot vedea cirese, lamai, struguri, clopote, portocale, prune, pepeni si 7. Singura pictograma care este oarecum unica este steaua, de asemenea, steaua de putere care deblocheaza, de asemenea, principala caracteristica bonus.

Novomatic a inclus rotiri regulate si automate; acesta din urma a vizat jucatorii increzatori in pregatirea pariurilor pentru a se potrivi bugetului lor in prealabil. Pur si simplu trebuie sa selectati un numar de rotiri automate deasupra butonului de rotire obisnuit pentru a utiliza aceasta caracteristica.

Deci, ce este atat de puternic despre pictogramele stele din acest slot? Pentru inceput, ei joaca ca un simbol supleant capabil sa inlocuiasca orice simbol in orice pozitie. In al doilea rand, daca apare pe centru trei tambururi intr-o stiva, tamburul este tinut si se acorda un respin gratuit. Acest lucru este excelent, deoarece toate tambururile ramase sunt invartite in timp ce cel putin trei salbatice raman pe loc; rezultatul? Mai multe victorii gratis.

Power Stars este un slot video cu cateva bonusuri foarte speciale (trei ghiciri pentru care simbolul le declanseaza). Jocurile joaca peste 5 tambururi care includ pana la 10 linii pe rotire, cu oricare dintre ele care pot beneficia de functia minunata de „power star”.

Power Stars pot fi jucate cu pariuri de la 0,40 la 100 USD. Puteti alege propria valoare pentru monede pentru a utiliza peste 1 pana la 10 linii. Acest pariu poate fi apoi plasat folosind butonul de rotire sau un mod de redare automata.

Modul de joc in Power Stars este destul de similar cu altii. In timpul acestui bonus, veti alege o rosu / negru. Daca este corect, premiul folosit pentru a intra in bonusul de joc va fi dublat.

Deci, ce este atat de puternic despre Power Stars din acest slot? Ei bine, pentru un lucru sunt salbatici care pot inlocui orice alta icoana. Daca se intampla acest lucru, aceste stele se extind pe intreaga mulineta si se mentin la loc. Bobinele ramase apoi respira si pot crea mai multe victorii; aceste respins ar putea chiar sa declanseze inca mai multe stele de putere si respins ulterioare.

Știri relevante