Powerplay cresteti singur sansele de castig la pariuri

Ca si in cazul tuturor recenziilor noastre, am pus PowerPlay la microscop, analizand oferta completa din procesul de inregistrare si oferte pana la gameplay, navigare, servicii pentru clienti si multe altele.

Mai jos veti gasi tot ce trebuie sa stiti despre brand, inclusiv despre cum puteti solicita pana la 100 USD in pariuri gratuite! Suna bine, nu ?!

Bonus de depozit PowerPlay

Unul dintre motivele pentru care multi oameni se inscriu la PowerPlay in acest moment este fantasticul lor bonus de depunere.

Bonusul de bun venit de la PowerPlay este acolo printre cei mai generosi si ofera clientilor noi pana la 100 USD in pariuri gratuite din primele doua pariuri.

Pentru a-l revendica este necesar sa va inregistrati la PowerPlay, faceti o depunere si plasati primele doua pariuri. Veti primi un bonus de meci 100% la primele doua pariuri de pana la 50 USD, cu posibilitatea de a castiga un total de 100 USD in pariuri gratuite!

Suma minima pe care poti paria este de 5 USD, oferindu-ti un pariu gratuit de 5 USD, iar termenii si conditiile afirma ca pentru a califica pariurile trebuie plasate pe selectii cu o cota minima de 3,0. Pariurile gratuite pot fi utilizate la orice pariu sport care indeplineste aceste cerinte.

PowerPlay este, in general, destul de generos in ceea ce priveste numarul de promotii oferite atat pentru clientii existenti, cat si pentru clientii noi, dar, in afara de bonusul de bun venit, pariurile gratuite oferite au o valoare destul de mica.

Majoritatea celorlalte case de pariuri sportive vor avea mai multe oferte in ceea ce priveste valoarea monetara, dar PowerPlay are cateva pariuri gratuite pe care cu siguranta nu le veti obtine in alta parte, in special in ceea ce priveste NFL, Soccer si popularul lor promovare de Home Run duminica.

Veti gasi noi oferte incarcate in mod regulat si au, de asemenea, o recompensa gratuita de 20 de dolari pentru introducerea unui prieten pe site. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina Ofertelor lor aflata pe ecranul de pornire al site-ului.

PowerPlay ofera un design simplu, potrivit pentru jucatorii noi care pariaza sa faca primii pasi. Toate pietele principale ale zilei pot fi gasite pe pagina principala, inclusiv pe piata in joc, in timp ce marile patru piete americane de sport si fotbal sunt accesibile prin bara de instrumente de top.

Exista cu siguranta o preferinta fata de sporturile de pe site, inclusiv in ofertele lor, iar cotele pot fi o valoare putin mai buna decat unii dintre principalii lor concurenti. Exista o multime de piete disponibile si, cu siguranta, nu exista reclamatii atunci cand vine vorba de gama pe care puteti paria.

Puteti modifica multe setari ale contului, inclusiv tipul de cote, pentru a se potrivi gustului personal, in timp ce sectiunea lor de cazinou este usor accesibila daca va bucurati de sloturi si jocuri de masa la fel de mult ca si sport.

In general, exista foarte putine reclamatii cu acest site, iar in urmatorii doi ani ne asteptam sa devina un adevarat favorit nu doar pentru noi insine, ci si pentru comunitatea mai larga de pariuri canadiene!

Aplicatia mobila PowerPlay

Oferta de telefonie mobila PowerPlay reprezinta o tranzitie perfecta de la versiunea desktop, cu simplitatea desktopului perfecta pentru derularea unui smartphone sau tableta.

Formatul este acelasi, cu pietele principale pe ecranul de domiciliu si un meniu derulant in coltul din stanga sus, ghidandu-va catre practic orice parte a site-ului. Exista legaturi rapide pentru logare / inregistrare, depunere si vizualizare a pariurilor, astfel incat sa puteti sprijini pariul in doar cateva momente scurte.

Va puteti juca cu acest site prin intermediul browserului dvs. mobil atat pe iOS, cat si pe Android, iar pe cele mai recente sisteme de operare este incredibil de sensibil.

Relatii Clienti

Asistenta clientilor PowerPlay este una dintre cele mai bune de acolo, cu un numar mare de modalitati de a lua legatura. Asta daca chiar trebuie.

Sectiunea lor de intrebari frecvente este uriasa, ceea ce inseamna ca majoritatea intrebarilor sunt deja raspunse pentru dvs., desi daca trebuie sa vorbiti direct cu marca, puteti face acest lucru prin e-mail si telefon, chat live, social media si chiar WhatsApp!

Știri relevante