Menu

Poziţia la masa de poker este importantă pentru strategie

Pozitia la masa de poker este importanta pentru strategie
Care este poziţia, vă întrebaţi? Aceasta este ordinea în care jucătorii sunt obligaţi să parieze / să verifice. După flop, comanda începe întotdeauna cu jucătorul din stânga dealerului.

În general, este întotdeauna cel mai bine să treci pe ultimul loc, pentru că vei vedea ce vor face toţi ceilalţi din faţa ta. Iată cele mai mari patru motive pentru a juca pe poziţie:

Cele mai mari patru motive pentru a juca în poziţie:

  • Când îţi vine rândul să acţionezi, ai mai multe informaţii decât adversarii tai.
  • Poziţia vă oferă „bluff equity”, adică oportunităţi simple, ieftine şi eficiente de bluff.
  • Acţiunea ultimă va permite să faceţi pariuri cu valoare mai precise.
  • Ultima acţiune va oferă control asupra dimensiunii finale a vasului.

Câteva indicii de bază pentru poker:

Nu te atasa prea bine de mâinile bune – Regii de buzunar şi reginele de buzunar sunt mâini foarte puternice. Faptul rămâne, totuşi, ca un aş de pe flop poate să-ţi spună pierderea dacă îi ţii.

Un aş pe flop nu înseamnă neapărat sfârşitul pentru regi sau regine, dar cel puţin ar trebui să fii precaut. În plus, dacă placa are o mulţime de cărţi de culoare sau cărţi drepte, ar trebui să fii precaut indiferent de mâna ta de buzunar.

Fii foarte atent când joci Ace-Queen – Ştii cum am spus ca seturile şi drepte sunt fantastice, deoarece valoarea lor este ascunsă? Ace-queen este cam opusul prin faptul ca arata bine, dar tinde să fie un mare ratat în mâinile jucătorilor neexperimentaţi.

Este singura mana cea mai mare problemă din poker (cu jack-uri de buzunar ca secunda apropiată). De ce este atât de rea as-regina? Pur şi simplu tinde să se întâmple ca în vase cu adevărat mari, ace-regina să fie o mare pierdatoare.

As-regina este dominată de as-rege atunci când un aş aterizează pe flop şi poate, de asemenea, să cadă pradă mâinilor de două perechi destul de uşor. Jack-urile de buzunar sunt, de asemenea, o mana îngrijorătoare, dar au mult mai multă valoare dacă reuşiţi să obţineţi un flop fără overcards (aşi, regi sau regine).

Deci, acum înţelegeţi clasamentul mâinilor şi jocul de bază din spatele pokerului

Care este următorul pas? Joaca nişte mâini! Nu exista o modalitate mai rapidă de a te ridica la viteză decât să joci o grămadă de mâini într-un mediu cu stres scăzut. Aici intervine pokerul online. Heck, site-urile de poker online îţi postează chiar şi jaluzelele pentru tine!

Aţi putea aştepta până când veţi avea toţi prietenii în preajmă pentru un joc de acasă, dar ar putea dura ceva timp şi exista şanse mari ca jocul să se mute incredibil de lent. În schimb, o opţiune foarte bună este doar să vă înscrieţi pentru un cont de poker online sau să descărcaţi o aplicaţie gratuită de poker. Majoritatea site-urilor importante de poker au aplicaţii excelente pentru bani şi software-ul lor este superb.

Unibet este disponibil pentru descărcare atât pe iOS, cât și pe Android si va puteti documenta cum se descarca de aici https://pariubet.ro/recenzie/unibet/. Aplicația pare puțin aglomerată, deși este ușor de utilizat. Bara de meniu conține diverse secțiuni sportive și non-sportive, pe care jucătorii le pot folosi pentru a filtra în jocul la alegere.

Cu toate acestea, dacă doriți să căutați în mod specific e-sports, va trebui să derulați puțin în jos pentru a-l găsi în secțiunea Mai multe sporturi. Odată ce sunteți acolo, veți găsi că este foarte ușor de utilizat.

Meciurile în joc sunt în roșu, în timp ce cele care s-au terminat sau care urmează să fie jucate sunt în verde.

Aplicația oferă butoane de pariere foarte convenabile, iar aplicația funcționează genial pe toate dispozitivele. Există o mulțime de funcții în aplicație care fac pariurile interesante.

Știri relevante